بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم مثل توام...یه امامزاده نزدیک خونمه وقتی دلم میگیره میرم اونجا یه دل سیر گریه میکنم وحرفامو میزنم...یا بعضی وقتها میریم شهدا با اونا دردودل میکنم...بعدم گلم بچه ها سایت همه هستن مثل الان تاپیک بزن حرفتو بزن تا سبک شی
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
عزیزم کار درستی نیست من الان خودمم اینجوریم دست خودم نیست اما تصمیم گرفتم دیگه نگم برا همین اومدم اینجا عضو شدم مامانت چون دخترشی حتما طرف تورو میگیره ودرضمن رفتارش هم با دامادش کم کم بد میشه چون میدونه با تو دعوا کرده تازه خودتم حریم خصوصی نداری ادم خوبه داشته باشه ولی بعضی مردا بدترن میگن نگو ها ولی خودشون به خانوادشون دزدکی میگن
یه دونه صلوات بفرستیم باسه سلامتی وخوشبختی زندگیهامون
میدونم منم وقتی میبینم سر چیزی دعوامون شده که خواهراش راحت برا اون و خودشم حق مصلم برا اونا میدونش آتیش میگیرم زنگ میزنم به مامانم تا اروم بشم تا قلبم نگیره از بی منطقیش اما خواهرم یه چند وقتیه نامزد کرده و توداره به نظرم اون کارش بهتره من باعث شدم شوهرم همش میگه تو هرچی میشه به مامانت میگی اما زنا با مردا فرق دارن باید یه جا حرف بزنن تا تخلیه بشن
یه دونه صلوات بفرستیم باسه سلامتی وخوشبختی زندگیهامون