2777
2789
عنوان

دهن لـــق 🙈🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 31 پست
آخ آخ مشکلیه ک منم دارم ولی بعضی وقتا این کار بدم نیس زیادی تو دار باشی هم خوب نیس اما چیزای کوچیک د ...

اره ولی حرف راهمیشه میشه زد ولی اگه حرفی را بزنی دیگه نمیشه جمعش کرد....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدش خیلے پشیــمون میشـم ؛ ولے بایـد بگـم انگــار 😞😞😞

هر چیزی تمرین میخواد حتی حرف نزدن وسیاست...اشپزی تمرین میخواد رانندگی تمرین میخواد وهمه ی کارها....دوبار که تحمل کنی دفعه سوم دیگه خودت نمیگی

دقیقــا احساس میکنم پر شدم ؛ بایــد بگم وگرنہ دقـ مے کنم

منم مثل توام...یه امامزاده نزدیک خونمه وقتی دلم میگیره میرم اونجا یه دل سیر گریه میکنم وحرفامو میزنم...یا بعضی وقتها میریم شهدا با اونا دردودل میکنم...بعدم گلم بچه ها سایت همه هستن مثل الان تاپیک بزن حرفتو بزن تا  سبک شی

عزیزم کار درستی نیست من الان خودمم اینجوریم دست خودم نیست اما تصمیم گرفتم دیگه نگم برا همین اومدم اینجا عضو شدم مامانت چون دخترشی حتما طرف تورو میگیره ودرضمن رفتارش هم با دامادش کم کم بد میشه چون میدونه با تو دعوا کرده  تازه خودتم حریم خصوصی نداری ادم خوبه داشته باشه ولی بعضی مردا بدترن میگن نگو ها ولی خودشون به خانوادشون دزدکی میگن 

یه دونه صلوات بفرستیم باسه سلامتی وخوشبختی زندگیهامون   
عزیزم کار درستی نیست من الان خودمم اینجوریم دست خودم نیست اما تصمیم گرفتم دیگه نگم برا همین اومدم ای ...

همســرم اصلا نمیگہ هیچــیو ؛بعدشـ خیلیـ ناراحتـ میشـم چرا گفتـم؛مادرمـم چیزے بہ همســـرم بگہ ناراحتــ میشمـا ولے بے تفاوتیشـ باعث شـد اینجــور بشـم ؛ اعتمـاد نداره بهـم دیگهـ

منم مثل توام...یه امامزاده نزدیک خونمه وقتی دلم میگیره میرم اونجا یه دل سیر گریه میکنم وحرفامو میزنم ...

مثلــا خیـر سرم میــگم کہ بفکـر بیاد مشکلـمونو حل کنه ؛گریهـ و دعا زیاد میـکنم ؛یہ ساعـت خوبـم باز دلــم میگــیره از بی نتیــجه بودنشـ

میدونم منم وقتی میبینم سر چیزی دعوامون شده که خواهراش راحت برا اون و خودشم حق مصلم برا اونا میدونش آتیش میگیرم زنگ میزنم به مامانم تا اروم بشم تا قلبم نگیره از بی منطقیش اما خواهرم یه چند وقتیه نامزد کرده و توداره به نظرم اون کارش بهتره من باعث شدم شوهرم همش میگه تو هرچی میشه به مامانت میگی اما زنا با مردا فرق دارن باید یه جا حرف بزنن تا تخلیه بشن 

یه دونه صلوات بفرستیم باسه سلامتی وخوشبختی زندگیهامون