2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم

96 بازدید | 13 پست

داره بهانه میاره تولد بچم نیاد

یه سال هم همینکارو کرد و کل خانواده شوهرم بر دستور این خواهرشوهرم هستن

بی دلیل یه چیزی رو بهانه میکنه نمیگه چیزی شده مستقیم بهانه میاره میگرن دارم مهمون یهویی اومد برام و فلان بی دلیل این کارارو میکنه ها منم بخاطر بچم باهاش مدارا میکنم مهربونی میکنم که نزدیک تولد بچمه نکنه نیاد و تول بچم بهم بخوره

بچم ذوق تولد داره رفتیم باهم تمام تم تولد وسایل تولد خرید کردیم خیلی ذوق میکنه عاشق تولد شلوغه و از طرفی هم شهر غریبم خانواده ام هیچکس نیست تو شهرمون فقط اینارو دارم

اونم اینجوری ازم سوء اسنفاده میکنه کم محلی میکنه جواب تلفن نمیده چون کیف میکنه تولد بهم بخوره کیف میکنه از حرص خوردن من چون متاسفانه اخلاق منو میدونه

من صدمو میزارم براشون بخدا هیچ وقت احمال کاری نمیکنم و نکردم

اینه نتیجه کارام

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام . درخواست دوستی نده لطفا قبول نمیکنم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

یه خواهر شوهرت نیاد چی میشهانقدر تحویلش گرفتی فکرده کیه گفت نمیام بگو باشه هرطور راحتی اصرار نکن .بچ ...

گفتم که اگر اون نیاد مادرشوهرو برادرشوهرو خواهرشوهرم نمیاد

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام . درخواست دوستی نده لطفا قبول نمیکنم

شاید نداره کادو بخره

نه بابا اینجوری نیست اصلا خسیس نیست وضعشم خوبه

خدایا مگه عمش نیست چجوری میشه اخه

من دلم واسه بچه های خواهر همسرم غش میره با اینکه زنداییشونم همیشه خودم تدارک میبینم کمک میکنم از روزای قبلش میرم کمک از مامانشون بیشتر ذوق دارم از یه ماه قبل کادو شونو میخرم و هر سال ذوقشونو میکنم

تازه با اینکه هم خون من نیستن 🥲🥲🥲

من خواهر شوهر بزرگمو واقعا دوسش داشتم از صمیم قلبم.. ولی هیچوقت ازش روی خوشی ندیدم.. اینقدرم پیش من با جاری بی صفتم همدست شد تیکه پروند و مسخرم کرد و تحویلم نگرفت و این اواخرم پشتشو بهم میکرد علنا توو جمع ک مثلا جاریمو خوشحال کنه.. اینقدر اینکارارو کرد الان ازش بشدت بدم میاد.. یدونه بینشون اون برام فرق میکرد ک الان از اونم بدم میاد بخاطر کاراش.. اتفاقا منم دخترم تولد شلوغ دوس داره و هزاران بار بهم سفارش کرده ک برا تولدش چیکارا بکنم ولی من دعوت نمیگیرم خواهرشوهربزرگمو با جاریم.. چون جفتشم حسودن و از حسادت شرو ب آزار دادن آدم میکنن و تیکه میندازن و بی منت میکنن.. بنظرم آدمای سمی رو از دوروبرت حدف کنی راحتترم میشی.. منم مث خودتم بخاطر دل بچم با مار افعی هم کنار میام ولی خب وقتی خواهرشوهرت اینجوری بت بی حرمتی میکنه بنظرم دعوتش نکنی بهتره.. چون میاد و روزتونم خراب میکنه.. من تولد یک سالگی دخترم ب حد یکسال حرف و حدیث و تیکه شنیدم توو یک شب.. فقطم از حسادتشون بود ک چشم نداشتن ببینن...

خدایا مگه عمش نیست چجوری میشه اخهمن دلم واسه بچه های خواهر همسرم غش میره با اینکه زنداییشونم همیشه خ ...

اره حالا همینو بگم همینجوری هم وقتی تولد بچش نزدیک میشه یا مهمونی چیزی داره باهام مهربون میشه

عزیزم با باج دادن تو اینا بیشتر هار میشناااا فکنکنی سرشون ب سنگمیخوره بگن وای چه دختر خوبیه چه عروس خوبی داریم پس فلان کارو براش بکنیم نه بخدا از این خبرا نیس منم اوایل ازدواج خیلی از این کارا و محبتای بیجا و بیش از حد کردم ولی الان دقیقا عین خودشون رفتاز میکنم خوب باشن خوبم بد باشن منم بی محل میکنم به همین راحتی بعدشم اگررر نیومدن نباید سال بعد دویاره دعوتشون کنی و بازم استرس نیومدنشونو داشته باشی بچت مطمعن باش اونقدرم ک فک میکنی عاشق دیدن عمش نیس الان بهش بگو بریم تولدتو تو پارک بگیریم یعدش بریم شهربازی بخدا عمه و خاله رو یادش میره پس برای خودت بهونه در نیار شما خودت خیلی دلت میخواد اونا بیان...و اینکع حس میکنم یا خواهرشوهرت بینهایت حسوده و از اینکه تو برای بچت اینکارارو میکنی و شایدم اون نمیکنه حسادت میکنه یا کلا به زندگیت حسادت میکنه و بخاطر اینکه حالش بد نشه بهونه در میاره ک نیاد یا اینکه پول کادو گرفتنو نداره اینطوری خودشو میکشه کنار یکی از این دومورد هس آها یه موزد دیگه هم اینه ک میگه مثلا کادو ببرم بعد من کتولد برا بچمنمیگیرم ک اینا بخوان جبران کنن خیلیا این طرز فکر مسخره رو دارن حتی برای بچه ی خواهر برادر خودشون!!!!

میشه واسه نینی دار شدنم یه صلوات بفرستی مهربون🥹🙏🏻❤️آخه دلم پررر میکشه برای بغل کردن بچه🥹❌️خواجه های سایت لطفا درخواست دوستی نفرمایید❌️