2777
2789
عنوان

اداپالن

14 بازدید | 3 پست

سلام من میخواستم ازتون مشاوره بگیرم من از روز چهارشنبه هفته پیش از ژل اداپالن برای منافذ سبابه روی صورت بینی استفاده کردم میخوام تجریه مو بگم صورتم کلی جوش زده پوستم خیلی نازک شد ه موقع استفاده سوزش نسبت زیادی احساس ميکنم حالا نا امید شدم از استفاده ش خورد تو ذوقم میدونم ادامه بدم هر روزی که میزنم لک ناشی از جوشی که میزنم بیشتر میشه شما اگه تجریه ای دارین از دوره مصرف اداپالن بیاین تاپیکم

عزیزم اول که اداپالن ترکیباتش باعث برون ریزی پوست میشه و جوش هایی که ریز هستن و اون زیرن میان روی پوست ولی شما نباید مصرف رو قطع کنید با ادامه دادنش درست میشه و تا دو هفته برون ریزی طبیعیه

باید شب استفاده بشه و همراهش هیچ اکتیو دیگه ای استفاده نشه

روز ها حتما حتما باید ضد افتاب بزنید وگرنه پوستتون میسوزه و سد دفاعی پوست اسیب میبینه حتی اگه خونتون خیلی نورگیر داره توی خونه ام باید بزنید

با دو الی سه شب در هفته شروع کنید و یک شب در میون پوست رو حسابی ابرسانی کنید و یا از کرم های ترمیم کننده یا مرطوب کننده هایی که داخلش سرامید داره و باعث تقویت سد دفاعی میشه استفاده کنید(اگر پوست مختلط و چربی دارید نسخه اقتصادیش که واقعا جوابدهیش عالی بوده ابرسان مرطوب کننده نو اکنس)

و تقریبا بعد از ۱ ماه استفاده جوش و جای جوش کلا میره و شروع به نتیجه دادن میکنه و پوست صاف و یکدست میشه

ولی اگه رعایت نکنید لک میارید و پوستتون میسوزه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم