2777
2789

اشتباه خونواده ها

وقتی ازم برای اولین بار پرسیدن قهرمان زندگیت کیه؟بدون مکث اسم تو رو گفتم، بزرگتر که شدم دلیل این حرفمو فهمیدم؛ چون هر جا بی پناه شدم تو رو از دور دیدم چون هر جا زمین خوردم دستای تو بالا سرم بود چون هر جا کمک خواستم پیش قدم بودی و همیشه اولین کسی بودی که بی منت بهم محبت میکردی وجودت باعث شد بفهمم یه تکیه گاه دارم که همیشه میتونم بهش تکیه کنم سایت همیشه بالا سرم،بابا🫠💘️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من ن قضاوت میکنم نه توجیه

اما اگ واقعا نشه تحمل کرد و صبوری کرد باید جدا شد

آدم ی بار ب دنیا میاد . درست نیست اون یکبار هم با سختی و مشقت و دردمندی بگذره

شاید با طلاق و ازدواج دوم یا تنهایی بتونه زندگی ایده آلی بسازه

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار

من ن قضاوت میکنم نه توجیه اما اگ واقعا نشه تحمل کرد و صبوری کرد باید جدا شدآدم ی بار ب دنیا میاد . د ...

بله ولی این که تو این سن بیشتر دلیلش اینا نیس. بقیه هم اینجور وضعیتی دارن

بله ولی این که تو این سن بیشتر دلیلش اینا نیس. بقیه هم اینجور وضعیتی دارن

دیگ نمیشه کاریش کرد . جوونای الان ن صبر و تحمل دارن نه حوصله ساختن ی زندگی رو . کم طاقتن

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار

دیگ نمیشه کاریش کرد . جوونای الان ن صبر و تحمل دارن نه حوصله ساختن ی زندگی رو . کم طاقتن

ربطی به کم طاقتی نداره. ایده ال گران تا واقع گرا. ضمن اینکه به مهارت نرسیدن یا بلوغ ندارن