2777
2789
حس مثبت

حست میگه چرا دیروز پیام نداد ؟

چون زمینش بود🫢

بازم ممنونم

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        D        

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دوست شو

گلی به منم میگی حس ایلیا بهم چیه و دیروز بعد تماسمون چطوری بود خودش ؟

@الیاالبورا

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        D        

باهات حال نمیکنهحس میکنم ح اول اسم خودته

عزیزم توروخدا میشه پیاممو دیدی جواب بدی؟

امسال پرستاری قبول میشم یا فیزیوتراپی؟

محمد حسی داره بهم؟

میتونی از خصوصیاتش هم بگی

ممنونم عزیزدلم🫂💕

@یدونه_نازلی

ع منم بوگووو علی دوسم داره خوشش میاد ازم

علی آدم مغروریه اگه ازت خوشش بیاد بهت نمیگه

ولی حس میکنم انگار یه جورایی توجهشو جلب کردی انگار زیر چشمی میپادت

بیخیال از هر خیال= ز غوغای جهان میو🤌🌠🩷🙃