2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حس میکنم اگه آشتی بشه شما اول یخورده پیش قدم میشیحسم میگه دوست داره ولی ممکنه اونجوری که باید نشون ن ...

عزیزم میشه لطفا برلی منم بگید

شوهرم عاشقم میشه؟

فرهنگیان قبول میشم؟ ریحانه چطور؟

@یدونه_نازلی سلام گلم خوبی خسته نباشیمیشه بیزحمت منم جواب بدی میشه بگی حس میکنی ماشین مون کی دقیقا ف ...

سلام قشنگم🥰نمیدونم حس میکنم شاید ۳ یا ۴ روز دیگه

حس میکنم حامله شدنت زیر یه سال باشه یعنی کمتر از یه سال دیگه نی نی میاد تو شکمت💕🥰

نمی دونم چرا ولی حسم میگه دختر میشه😍🩷

بیخیال از هر خیال= ز غوغای جهان میو🤌🌠🩷🙃

تا سه روز دیگه خبری ازت میگیره ،انگار یکی ازاعضای خانوادش براش کسی رو درنظرگرفتن تو حروف اسمش ح دار ...

عزیزم میشه لطفا برلی منم بگید

شوهرم عاشقم میشه؟

فرهنگیان قبول میشم؟ ریحانه چطور؟

حس میکنم اگه آشتی بشه شما اول یخورده پیش قدم میشیحسم میگه دوست داره ولی ممکنه اونجوری که باید نشون ن ...

عزیزدلم یه سوال داشتم، من توی مدرسه اکثرا تنهام یعنی کسی بهم توجه نمیکنه بخاطر همین همش حس بدی نسبت به مدرسه و دوستام دارم😔 میشه بگی چیکار کنم تا بقیه هم باهام ارتباط بگیرن و توی جمعشون برم؟ از چند هفته ی دیگه مدرسمون می خواد کلاس آموزشی بزاره استرس گرفتم😢 توی کلاسمون اکثر بچه ها بهم محل نمیدن و دوستم ندارن نمیدونم چیکار کنم😭💔

بعضی از حرفا مثل باده به وقتش میگذره و میره، پس به خنکیش دل نبند:)

سلام قشنگم🥰نمیدونم حس میکنم شاید ۳ یا ۴ روز دیگهحس میکنم حامله شدنت زیر یه سال باشه یعنی کمتر از یه ...

گلم شغل اینده من چیه؟ و شغل همسرم چیه؟

ممکنه توی زندگی همسرم بهم خیانت کنه؟