2777
2789
عنوان

سونوگرافی

9 بازدید | 5 پست

سلام وقتتون بخیر مامانا 🌸

من تقریباً تمام علائمم شبیه بارداری پسره. کف پام همیشه یخه، عاشق غذاهای شورم، اصلاً حالت تهوع نداشتم، فقط سوزش معده و سردردهای مداوم دارم. همه اطرافیان هم میگن حتماً بچهت پسره.

امروز برای سونوگرافی NT رفتم، سونوگرافی گفت احتمال ۹۰ درصد دختره و فقط ۱۰ درصد احتمال داره که بچه پسر باشه ولی بیضههاش هنوز داخل شکمش باشه و به همین خاطر دختر دیده بشه.

حالا خیلی کنجکاوم بدونم، تا حالا برای کسی همچین اتفاقی افتاده؟ یعنی توی NT گفته باشن دختره ولی بعداً مشخص شده پسره؟ ممنون میشم تجربههاتون رو بگید. 🌷

نظرسنجی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم علائمم مثل شما بود،همه میگفتن پسره،ولی دختره بچم

واقعا من دوس دارم بچم پسر باشه گیج شدم اصلا هرکی میرسه میگه پسر خودم قصد داشتم اگه پسر باشه اسمش بزارم امیر رضا ولی پیش کسی نگفتم چند روز پیش مادر دوستم خواب دید بود بچه ام پسر میگفت اسمش گذاشت بودی رضا امروزم تو مطب دکتر یه خانومی برگشت گفت بچه ات پسر اسمش بزار امیر رضا

واقعا من دوس دارم بچم پسر باشه گیج شدم اصلا هرکی میرسه میگه پسر خودم قصد داشتم اگه پسر باشه اسمش بزا ...

بچه هرچی باشه شیرینه،الان دختره من هنوز نیومده شده همه چیزم جونمو براش میدم،برای منم تو انتی گفت دختره و دختر شد،عکس جمجمه اش رو نگاه کن اگه گرد باشه دختره

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

واقعا من دوس دارم بچم پسر باشه گیج شدم اصلا هرکی میرسه میگه پسر خودم قصد داشتم اگه پسر باشه اسمش بزا ...

احتمال خطا هست، ان شاالله که که اول صحیح و سالم و سلامت باشه بعد جنسیت دلخواهت

ولی شما در برابر مشیت الهی تسلیم باشید، قطعا هرچی باشه بهترین شماست که براتون مقدر شده

منم دو روز دیگه زایمانمه اگه ممکنه دعام کنید

نی نی مو صحیح و سلامت بغل بگیرم

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند