2777
2789
عنوان

سقط جنین

100 بازدید | 20 پست

سلام دوستان وقت بخیر

من دوستی دارم که سه بار سقط جنین داشته. میگه یه مقدار کم کاری تیرویید داشتم دکتر گفته بعد چند ماه مصرف(مدت کمی) دیگه نخور چون بارداری . ویتامین Dاش هم پایینه یه کم برا اونم مدت کمی دارو خورده گفتن درست شده. بنظرتون مشکلش چیه که جنین ها نمی مونن؟ میگه خیلی احساس ضعف توی پاهام داشتم روزای اول بارداری سوم.

بنظرتون بره دکتر با تخصص سقط؟ یا دکتر خوبی تهران میشناسید؟کسی میدونه علت عمده سقطها چیه ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید شوهرش ازمایش بده ببینن واریکوسل داره چون واریکوسل نطفه رو ضیعف میکنه چونکه اسپرما ضعسف میشن بعدم ازمایش ایمنی انفقادی کلا ازمایشهای پربوط به سقط بده بعد اقدام کنه کمبودهای بدنش هم مکمل بخوره جبران کنه یعد

باید شوهرش ازمایش بده ببینن واریکوسل داره چون واریکوسل نطفه رو ضیعف میکنه چونکه اسپرما ضعسف میشن بعد ...

من سه تا سقط داشتم فهمیدم شوهرم واریکوسل داره عمل کرد بعد اون هنوز باردار نشدم

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

سلام. عزیزم... مشکل شما چی بود که سقط میشد

من همه آزمایش ایمنی و انعقادی اوکی بود به کم گفتن التهاب بدنم بالاس که پردنیزولون بخورم موقع بارداری

و اینکه بعد سقط سوم فهمیدم شوهرم واریکوسل داره عمل کرد اما هنوز باردار نشدم

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

بله منم دوتا سقط داشتم شوهرم فهمیدیم واریکوسل داره عمل کرد فعلانم باردار نشدم چند سالته؟

عه چقدر مثل همیم