2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 2541 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=61453845]اونوقت واسه بارداری مشکلی پیش نمیاد؟؟[/QUOTEفكر نكنم .احتمالا يه مدتي بگذره بعدش ميش ...

ای بابا چقدر زود کیست دراوردی😟 من تو اقدام بودم قرص خوردم اینجوری کیست دراوردم

قرص اچ‌دی داد ب شما؟؟

نه ا ن قرص رو نداد. عزیزم من پارسال اینجوری شدم. یه انتی بیوتیک قوی داد اسمش یادم نیست. ولی اگر پیش دکتر متخصص رفتی خیالت راحت. اگر پری شدی روز ۵ام یا ۶ام برو سونوگرافی شکمی. ایشالله برطرف شده. ۱% برطرف نشد برو پیش دکتر مظاهری(مرد هست) بیمارستان دی.

مطمئنم برطرف میشه با همین دارویی که میخوری

نه ا ن قرص رو نداد. عزیزم من پارسال اینجوری شدم. یه انتی بیوتیک قوی داد اسمش یادم نیست. ولی اگر پیش ...

اره متخصص و جراح زنان زایمان هست. خیلی میترسم نکنه یهو بترکه و نتونم باردار بشم دیگه

دکترا کارشون ترسونده 

کیست من از مال شما کوچیکتره دکترم گفت اورژانسی بیا بستری شو عمل کن میترکه فلان میشه 

حتی مجرد بودم گفت سریع ازدواج کن بچه دار شو چون ممکنه بچه دار نشی

الان دو سال گذشته هیییچچچچیم نشده نمیدونم هنوز هست یا نه اما علائمی ندارم پریودمم منظم شده 

با یه دکتر دیگه مشورت کردم که با تجربه تر بود سی چهل ساله دکتره گفت اصلا کیست با این اتدازه هارو عمل نمیکنن که!

دکترا کارشون ترسونده  کیست من از مال شما کوچیکتره دکترم گفت اورژانسی بیا بستری شو عمل کن میترک ...

پس چرا میترسونن چند روزه از استرس خوابم نمیبره ک نترکه😟 الان بچه دارید؟؟