2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

2541 بازدید | 37 پست

سلام دوستان. رفتم سونو کیستم اندازش ۶۵/۵۰ میلیمتره دکتر خیلی ترسوند منو گفت اگه کوچیک نشه باید عمل کنی😭😭 شانس منم تو اقدامم ب نظرتون با قرص خوب میشه؟؟

ورزش 

اب فراوان 

لاغري 

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

كلا تغيير رويه بده منم وضعيتم بد بود ولييييي خيليييييييييييي بهتر شده

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من لاغرم. اخه گفت ورزش سنگین نکن

خب شايد طبخ غذات بد گلم

يا غذا مصرفيت

مرغ و حذف كن

فقط ارگانيك بخور اگه خاستي بخوري 

سبزيجات مصرف كن 

اوه ورزش نهههه اصصصلا.منم دوتا دارم دكترم گفته فعاليت سنگين نكنم هر لحظه ممكنه بتركن.

اهان موناليزا مرسي ك گفتي 

من دوتا دارم يكيش تقريبا اندازه مال شما يكيشم پنجاه در چهل ونه.دكتر به من قرص اچ دي داده بخوردم بعدش ...

ب منم قرص اچ دی داده ولی این ک اسم عمل رو‌اورد خیلی ترسیدم. من یه کیست بیشتر ندارم اونم تخمدان چپه

ب منم قرص اچ دی داده ولی این ک اسم عمل رو‌اورد خیلی ترسیدم. من یه کیست بیشتر ندارم اونم تخمدان چپه

به منم دكتر گفت بايد ببينم كوچيكتر ميشن يا نه،اگه نشه جراحي لازمه.نترس ديگه چاره اي نيست.