2821
2789
عنوان

چالش سیاست زنانه😎

2370 بازدید | 136 پست

سلام خانوما

بیاین یه چالش جدید راه بندازیم

هرکی یه سیاست زنانه که بلده یاد بده

فقط چیزایی که تجربه کردین و نتیجه خوب داشته رو بگین یا از کسی دیدین

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 

اولین خودم

با همسرت میری بیرون شده یه اب معدنی بخری، ولی بگو برات بگیره

میفهمه زن و زندگی خرج داره و ارج و قرب زن هم میره بالا

اینو قشنگ تجربه کردم

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به شوووور هر چی کم محلی کنی بیشتر بهت اهمیت میده😊از خانواده اش که دیگه نگووووو با کم محلی مثه بت میپرستنت😃😄

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

مثلا وقتی میره بیرون دیر میاد غر نمیزنم خودش مث چی میوفته به پام معذرت خواهی دفعه بعدم زودتر میاد 😆😆😆😆

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍

من قبلا خیلی از مادر شوهرم برای شوهرم میگفتم گله میکردیم و اینحرفا ولی جدیدا هیچی نمیگم و نشون میدم که دوسشدارم (واقعاام دارم اما گاهی باکاراش و حرفاش اذیتم میکنه )مثلا همین ک زنگ میزنه براشوهرم میگم سلام برسون احوالشو میپرسم بخاطر همینم جدیدا مادرشوهرم چیزی راجبم بگه شوهری جواب میده😉😊