2777
2789
عنوان

کمککنبد

10 بازدید | 4 پست

سلام تروخدا کمکم کنید داخل تلگرام فردی مبلغی به حسابم زد و گفت باهاش ارز براشون بفرستم و منم اینکارو کردم بعدش با دوستم متوجه شدیم که این کار خطرناکه برای همین دفعه اول و آخرمون شد بعدش اون فرد کلا. هبردار به من این پیام رو داد

درسـ✨ـا:

حسابدارمون شیفتش تموم شده اگه میخواید شما جاش کار کنید ۲ تومن هم حقوق داره

تنها کارش اینه که واریز هارو تقسیم میکنه بین استخدامی ها

عزیزم

Nazi:

جانم

درسـ✨ـا:

مبلغ ۱۰۰ واریز شد و حساب داری به شما تعلق گرفت

واریز پل بلدید انجام بدید ؟

فعلا ۱۵ کارت به کارت کنید به صرافیتون

بعدش چند تا کارت استخدامی ارسال میشه خدمتتون به هر کدوم ۱۵ واریز شه

Nazi:

اوکیه ولی من ازتون نخواسته بودم همچین چیزی رو قبول نکرده بودم لطفا سریعتر شماره کارت بفرستید بازگشت بزنم

بعد بازگشت زدم الان حسابم مسدود شده تروخدا یه کمکی کنید مادرم مریضه اصلا ازین چیزا سر درنمیاره نمیتونم به خانواده بگم شماره اکانت طرف رو هم دارم

وااای چند تومن بود جمعا

فامیل ما میلیاردی بود الانم دولت داره ازش کسرحقوق میکنه

امضام ... سال ۴۰۲ شروع یه زندگی جدید و تحول در من ...بینهایت خود جدیدم رو دوست دارم .💯 یه چنل تو بله زدم از تجربیات و..خوشحال میشم کنارمون باشین@rooozbeautyقصه ی کانال زدنم شنیدنیه خیلیی اتفاقی شد و..😍😍🌺🦾

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

15 تومن اولش زد بعد 100 میلیون

یا خدا

خودت به پلیس فتا بگو

امضامو بخون دوست داشتی بیا بله و...

و حتماااا به پلیس فتا بگو

۰۹۶۳۸۰ بزنگ

امضام ... سال ۴۰۲ شروع یه زندگی جدید و تحول در من ...بینهایت خود جدیدم رو دوست دارم .💯 یه چنل تو بله زدم از تجربیات و..خوشحال میشم کنارمون باشین@rooozbeautyقصه ی کانال زدنم شنیدنیه خیلیی اتفاقی شد و..😍😍🌺🦾