2777
2789
عنوان

داغ پدر

88 بازدید | 17 پست

مرحمی براش هست؟چطور باور کنم؟چطور کنار بیامicon

ده ماهه که ندیدمش.من رو اندازه بقیه خواهر و برادرام دوست نداشت ولی من دوسش داشتم پدرم بود

چیکار کنم؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

روحش شادواقعا اگه میخوای کمکش کنی به نیتش استغفار کن

ممنونم

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

عزیزم تسلیت میگم....پدر و مادرم انگار برام خواب شیرینی بودن و گذشت😭😭😭😭😭

روحشون شادicon

دعا بخون براش روحش تو اون دنیا در آرامش باشه با گریه و زاری اون دیگه بر نمیگرده باید کنار بیایی میدو ...

با دل تنگیم چه کنم؟با بی کسیم چه کنم؟با بی پناهی چه کنم؟icon

عزیزمی آدم آرزو داره فقط یه دقیقه اونا رو ببینه.من مامانم به خوابم میاد اتفاقات رو پیشگویی میکنه😭

من اوایل میومد ولی دیگه نمیاد

بقیه بچه هاشو بیشتر از من دوست داشت.من و شوهرم رو نه

میدونم الانم دوستم نداره

من ۳۱ ساله پدرم فوت کرده اون موقع ۱۰ سالم بودهنوز عادت نکردمهنوز جای خالیش توی قلبم حس میکنمففط بخاط ...

روحشون شاد

خدا صبرتون بده

پس تا زمانی که زنده ام این خلا و داغ با منهicon

من اوایل میومد ولی دیگه نمیادبقیه بچه هاشو بیشتر از من دوست داشت.من و شوهرم رو نهمیدونم الانم دوستم ...

اصلا این فکر رو نکن.پدرها زیاد دوست داشتنو بروز نمیدن.روحش شاد.براش صلوات بفرست بگو دعات کنه.همه بار اوله که زندگی میکنیم و حتما خطایی هم داریم.حلالش کن.