2777
2789
عنوان

کسی اینجا رژیم

106 بازدید | 24 پست

چند کیلووزنتون کم شده چندروز رژیمید مدل رژیمتون چیه

وزن هدفتون چنده

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من رژیم نبودم ولی میخوام بگیرم از دیشب رژیم آب گرفتم ولی میخوام با فستینگ جلو برم در حد ۶،۷ کیلو فقط باید کم کنم

خوشحالی خودتونو بزارید تو اولویت حتی  اگه بهقیمت ناراحتی بقیه باشه. 

والا من هرکسی اطرافم اضافه وزن داشته داره امپول میزنه امیدوارم همه سلامت باشن و با وزن دلخواهشون زندگی کنن

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............گرفتار قومی شدیم که اگر نزاع کنند مزرعه را به آتش میکشند واگر صلح کنن محصول را به تاراج میبرند!!!!

۱ ساله که رژیم ترک برنج و قند هستم ۱۶ کیلو کم کردم

تو یسال کلا برنج نخوردینن؟؟؟

کالری شماری نمیکنید

فکرکنم خیلی سخت وزنتون میاد پایین

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
والا من هرکسی اطرافم اضافه وزن داشته داره امپول میزنه امیدوارم همه سلامت باشن و با وزن دلخواهشون زند ...

آمپول میگن عوارض داره

خوشحالی خودتونو بزارید تو اولویت حتی  اگه بهقیمت ناراحتی بقیه باشه. 
تو یسال کلا برنج نخوردینن؟؟؟کالری شماری نمیکنیدفکرکنم خیلی سخت وزنتون میاد پایین

چرا کالری شماری هم میکنم

روزی ۱۰۰۰ الی ۱۲۰۰

ته سخت نبود

معلمی که میخواد سرباز امام زمان تربیت کنه ان شاءالله 💖