2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من باور ندارم

ولی اگر بهت انرژی میده

مثلا لوازم تحریر بخر

یا وسایل رشته ای ک دوست داری مثلا گوشی پزشکی

یا ترازوی عدالت حقوق

یا کتاب ب نیت فرهنگیان

وسیع باش ، تنها ، سر به زیر و سخت🌚◽◽◽◽◽◽◽◽◽زنده باد ایران 🇮🇷

پارسال برا قبولی تیزهوشان خودکار گرفتم شدم

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

یه چیزی بخر که وقتی قبول شدی بتونی استفاده کنی

جامدادی، خودکار، دفتر ، مقنعه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

خرافاته محض پارسال دفترچه یادداشت گرفتم برای کنکور جنگگ شد کلا عقب افتاد کنکور ارشد جاسوییچی گرفتم خونه دارشیم صاحب خونه امسال عین موش پرتمون کرد بیرون😂😂😂😂تو شرایط جنگی جواب نمیده

خرافاته محض پارسال دفترچه یادداشت گرفتم برای کنکور جنگگ شد کلا عقب افتاد کنکور ارشد جاسوییچی گرفتم خ ...

باید با اعتقاد و انرژی مثبت بگیری

و اگرم دفعه اول جواب نداد نباید ناامید شد

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

اونایی که میگن خرافاته نیست

من دو سال پیش سینی خریدم به نیت خونه خریدم امسال تونستیم با هزار زحمت بخریم البته پولشو کامل ندادیم ولی خدا خواست بشه

یا مثلا یه سال سکه خریدم بعدش اون سال کلی طلا خریدم همش

اعتماد از دست رفته مثل کاغذ مچاله شده دیگه به حالت قبل برنمیگرده :)

پارسال همینجا متوجه شدم داستانش چیه...

تو روایت معتبری ندیدم پس اعتقاد نداشتم ولی گفتم برای انرژی مثبت و اینا یه خودکار بگیرم که رشته ای که میخوام بیاره هدایت تحصیلی،نگرفتم ولی آوردم 😅❤️

امساللللل دیگه دمت گرم یادم افتاد میگیرم یه خودکار یا هایلایتر رو😁🤝🚀