mahdi_yh مدیر استارتر عضویت: 1405/01/28 تعداد پست: 91 عنوان غریبی 53 بازدید | 7 پست قراره امسال برم دانشگاه یه شهر دیگهاز الان یه حس غریبی خاصی دارم ، فکر میکنم رفتم اونجا امنیت نداشته باشمجای بزرگ و شلوغیه و واسه همین نگران کارمم هستمیجور نگرانی و غریبی خاصی تو دلمه کمک دیروز | 18:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چارخونه عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 5245 مگه خوابگاه نداری ؟ دوستای خوب پیدا کن تنها هم نمی مونی .چقدر فاصله داری با شهرتون
_مهیاس_ عضویت: 1404/08/28 تعداد پست: 2338 مثلا مردیامنیت چی 🤔 اگه استیکر و گیف نبود من نصف مهارت ارتباطیم رو از دست میدادم👍😕😄🫠 𓂃 ࣪ ִֶָ🦋་༘࿐ ⋆🪐⋆ goftino.com/c/trYGDr
mahdi_yh مدیر استارتر عضویت: 1405/01/28 تعداد پست: 91 مگه خوابگاه نداری ؟ دوستای خوب پیدا کن تنها هم نمی مونی .چقدر فاصله داری با شهرتون تو خوابگاه قراره بمونم ولی خب واسه منی که اولین باره سخته دیگهالبته شاید اولش اینجوری باشه و بعدش عادت کنم فاصله مونم ۱ ساعته و بخوام برم و بیام سختمه ، شرایط محیا نیس
mahdi_yh مدیر استارتر عضویت: 1405/01/28 تعداد پست: 91 مثلا مردیامنیت چی 🤔 امنیت از این لحاظ که بتونم شغلی که مد نظرمه پیدا کنمبی دردسر و بی مشکل
_مهیاس_ عضویت: 1404/08/28 تعداد پست: 2338 امنیت از این لحاظ که بتونم شغلی که مد نظرمه پیدا کنمبی دردسر و بی مشکل آها اگه استیکر و گیف نبود من نصف مهارت ارتباطیم رو از دست میدادم👍😕😄🫠 𓂃 ࣪ ִֶָ🦋་༘࿐ ⋆🪐⋆ goftino.com/c/trYGDr