ابر_و_بارون مدیر عضویت: 1402/03/12 تعداد پست: 3930 عنوان گوووز | مشاهده متن کامل بحث + 1544 بازدید | 115 پست بچه ها ولی جدی اگه یکی مخصوصا اگه خانوم باشه ، وسط یه جمعی بگوزه باید چیکار کنه؟😑🤣اخه چرا آبروی آدمیزاد به گوز بنده کاش این قضیه نرمالایز شه😂ولی جدی و دور از شوخی بهترین ری اکشن واسه بعد گوز چیه؟خدا البته سر هیچکس نیاره دیروز | 17:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معدهعصبی13 عضویت: 1404/09/06 تعداد پست: 598 اونا هم با چادر بودن ولی دسته دارش🤣 🤣🤣🤣🤣 نصف شبی حالشون هم خراب بود تاوان دل شکستن تباهی💔
مادریاسام عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 5187 🤣🤣🤣🤣 نصف شبی حالشون هم خراب بود نخند من الان عصبی ترین حالت ممکنم سام یک کیسه نمک دریا رو ریخته روی فرش هیچ جوره جمع نمیشه جارو برقی هم اینجا ندارم ماتم گرفتم کنار نمک ها هر 🐕🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه
مادریاسام عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 5187 🤣🤣🤣🤣 نصف شبی حالشون هم خراب بود با جارو دستی تمام تلاشم رو کردم اما این نمکا مث آرد میشینه روی فرش جمع نمیشه هر 🐕🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه
معدهعصبی13 عضویت: 1404/09/06 تعداد پست: 598 نخند من الان عصبی ترین حالت ممکنم سام یک کیسه نمک دریا رو ریخته روی فرش هیچ جوره جمع نمیشه جارو برقی ... آخ آخ واقعا نمک جمع نمیشه مگر با جارو برقی همه ماستارو کیسه کنین که الهام عصبیه تاوان دل شکستن تباهی💔
معدهعصبی13 عضویت: 1404/09/06 تعداد پست: 598 با جارو دستی تمام تلاشم رو کردم اما این نمکا مث آرد میشینه روی فرش جمع نمیشه آره میفهمم چی میگی فعلا با نپتون جارو کن تا یه کاریش کنی بعدا تاوان دل شکستن تباهی💔
مادریاسام عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 5187 آخ آخ واقعا نمک جمع نمیشه مگر با جارو برقی همه ماستارو کیسه کنین که الهام عصبیه ها بخدا بعد از فرش باید برم خودشو بشورم و بسابم تو موهاش پر نمکه هر 🐕🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه
مادریاسام عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 5187 وای خندم میاد 🤣🤣🤣دوتا تیکه بزرگ نمک ک سفت بودن رو برداشته بود از طبقه بالا بهم میکوبید روی سر محسن گفتم داماد بگو بله داره برات قند میسابه فک کردم گز آردیه دستش یهو گفت پاشو برو ببین چه گوهی میخوره اینا شوره هر 🐕🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه
94samina عضویت: 1405/03/15 تعداد پست: 44 خیلی خیلی خیلی ریلکس و عادی رفتار کن انگار هیچی نشدهپشت بندش راجب قیمت دلار و طلا حرف بزن یا بگو امر ... بعد یکی هم در جواب میگه به جینگتو (گوزتو)😂
ملکه۴۵۵ عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 4158 عه براروم خونه س روی ماهشو ببین بگو برارمی تا ابد زشت بود بگم ببوس 😅 ها دیگ برارت ساعت نه بالا سرمه عشقم فقط امینم و دیگر هیچ،💕
سیاچومی عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 1236 بخاطر خانومش که میون اون همه مرد گوزیده خجالت کشیده طفلک...اسمش گوزه آبرو یه خانواده رو میبره وای خدایا😂 گوزه دیگه بدبخت قتل عمد نکرده که زور خدا از همه بیشتره✌️
ملکه۴۵۵ عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 4158 برا من دم در میاره بعدا قیچی کن برار گوشتش از تو استخونش از ما عشقم فقط امینم و دیگر هیچ،💕