2777
2789
عنوان

سونو انتی

133 بازدید | 18 پست

سلام خانوما

من فردا نوبت سونو انتی دارم

لطفااااااا برام دعا کنید اگه تونستید یه صلوات برای سلامتی نی نی بفرستید

بعد دوباره سقط باردار شدم دعا کنین این دفعه همه چی خوب پیش بره 🥺❤️

انشالله همه چی عالی پیش میره عزیزم برات دعامیکنم شماهم برام دعاکن توی ان تی سرویکسم کم بود استراحتی ...

انشاالله عددش بره بالا خیالت راحت بشه

سرویکس شکمی نگاه کرد یا واژینال ؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

انشالله ان تی شکمی بود الان واژینال نوشته بعد دوهفته استراحت باید برم

لکه بینی بود؟

اللهم عجل فرجه مهدی بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......خدایا حافظ پسرانم باش جانم ب جانشان وصله اس عمرم روعمرت همسرم تاج سرم مادرم عزیزترازجانم وپدرازجان خداوندا حافظ فرزندانم باش وزیرسایه امام زمان اونارو نگهدار

خانمامن لکه بینی کم قهوای دارم بعد۳روز خوب شدم ترشحاتم سفیدشدبازم ظهرقوای شد یعمی چی؟فردانوبت دارم برای رسیدگی ب مشکلم وسونوقلب اخرین پریم۲۲خردادبوده

اللهم عجل فرجه مهدی بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......خدایا حافظ پسرانم باش جانم ب جانشان وصله اس عمرم روعمرت همسرم تاج سرم مادرم عزیزترازجانم وپدرازجان خداوندا حافظ فرزندانم باش وزیرسایه امام زمان اونارو نگهدار

نه لکه بینی اینا ندارم ولی طول سرویکسم کمه

منم بعدی سقط ۷سال نازایی دیگه بامعجزه و امپول قرص باردرشدم این ماه واقعاخیلی دلهره داره ها

منم بعد سقط باردارشدم. هفته 7لکه بینی ان شاالله که بارداریهامون به سلامتی پیش بره

عزیزم شمااخرین پریت کی بود؟تاریخت؟