2777
2789
عنوان

عصب کشی دندان

102 بازدید | 11 پست

من دندونم تو بارداری شکست.الان لثه ام ابسه شده!عکس گرفتم گفت ریشه اش عفونت کرده!دکتر گفت عصب کشی میخواد!حالا بنظر شما با توجه به هزینه هنگفت وعفونت ریشه ام عصب کشی کنم فایده خواهد داشت یانه؟میترسم بعد از عصب کشی مجبور بشم بکشم

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.

با یه دکتر درست حسابی مشورت کن وعکس دندون رونشون بده،بعضیاشون فقططط دنبال پولن وبی انصاف . 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عصب کشی کن چرامجبورشی بکشی من عصب کشی کردم الان خوبم خداروشکر 6ماهه

عفونت داره میترسم.بعدا مجبور نشم بکشم

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.
نه عصب کشی کن‌حیف دندونته مال من عفونت زده بود به گوش و چشمم ولی عصب کشی کردم الانم خوبم

چ خوب.امیدوار شدم.من فقط ابسه شده!دندونم سفیده گوشش شکسته!

دندونی که ریشه اش سالم باشه رو همه کار میشه کرد حتی شده چند سال بزار دندون خودت تو دهنت باشه 

بله دقیقا.

چرک خشک کن بخورخب   عفونتش خابید ببر عصب کشی کنه من 8تاامپول پنی سیلین زدم و ی بسته کواموکسی ک ...

من یه هفته اموکسی سیلین و میترانیدازول خوردم.هنوز ابسه اس!دیشب دید گفت باید عصب کشی کنی دارو نمیخاد دیگه!

من یه هفته اموکسی سیلین و میترانیدازول خوردم.هنوز ابسه اس!دیشب دید گفت باید عصب کشی کنی دارو نمیخاد ...

پس بروعصب کشی اما بعدعصب کشی بازبادمیکنه ک دارومیخوری . چندمیگیره ازت؟من دویست دادم