2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

90 بازدید | 20 پست

مادرشوهرم فردا نذری داره

امروز رفتیم خونش گفته بود بیاید ناهار آبگوشت

داشتن سبزی پاک میکردن واسه مراسم، کمک کردم و سینی ها و ظرف های سبزی رو هم برای کمک شستم

دیگه بچه خوابش گرفته بود، و جای دیگه خوابش نمیبره پاشدیم اومدیم

ازش پرسیدم فردا چه ساعتی بسته بندی می کنید، گفت آی من خیلی کار دارم و ال و بل (شستن سبزی و پخت حلوا و تمیزکاری خونه که منظور غیرمستقیمش این بود که وایسم کمک کنم، یه خواهرشوهر مجرد هم دارم)

گفتم خب چه ساعتی بسته بندی می کنید؟

گفت بعد از نماز صبح😐 (حالا مراسم ساعت 9 و نیمه و کلا 80 تا بسته بندی نون پنیر سبزی و خرما میخوان درست کنن)

گفتم باشه صبح زود هر موقع که تونستیم میایم،گفت شوهرت خودش بیاد، اونم گفت اون ساعت خیلی زوده نمی تونم - شوهرم 12 شب از سر کار میاد-

بعد یه جوری بهمون کم محلی کرد

اینم بگم که رابطه ش که اصلا با من خوب نیست به کنار، رفتارش هم اصلا خوب نیست، حتی امروز چند بار بهم بیخودی! کاملا بیخودی تیکه انداخت

وگرنه سال های قبل حتی پیش اومده شب خونه ش موندم که صبح به موقع کمکشون کنم اما به خاطر بدرفتاری هاش اصلا به دلم نبود

به نظرتون آخر شب برم خونشون یا همون صبح ساعت 6 برم کافیه؟

I will always love you❤️💖💗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه همون صبح برو نذری برو تو سرش که مردمو به زحمت نندازه خوبه که به حرفش،گوش ندادی اومدی خونه خودت

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

من بودم همون نه و نیم میرفتم لطف مکرر میشه وظیفه هرچند برای نذری باشه.سر مهمونیای خواهر شوهرم تو نامزدی خیلی میرفتم کمک مادرش بعد دو سه دفعه دیدم میگه اون دخترم ناخوناش خراب میشه کار کنه اون یکی اذیت میشه با خودم گفتم بمن چه لطف منو نمیبینه با بچه کوچیک میرم کمک ولی بفکر ناخونای دخترشه

اهل دردی كه زبان دلِ من داند، نيست...🙃
من بودم همون نه و نیم میرفتم لطف مکرر میشه وظیفه هرچند برای نذری باشه.سر مهمونیای خواهر شوهرم تو نام ...

عجب!

نباید رو بدی

ولی خب چون مراسم نذریه و سالی یه باره به نظرم برم بهتره، ولی نمیخوام زیاده روی کنم که باب توقعات دیگه رو باز کنم

I will always love you❤️💖💗