2777
2789
عنوان

کنکوریا

131 بازدید | 14 پست

میگن بنوسی لطفا نمره بده تو برگه تخلف محسوب میشه نکنه محرومم کنن💔💔😐دو تاشو نوشتم

اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)

آخه چرا مینویسین مثلا اون جمله رو ببینه بهتون نمره میده؟😂

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

آخه چرا مینویسین مثلا اون جمله رو ببینه بهتون نمره میده؟😂

باز گفتم خوبه باشه😂💔محرومم نکنن💔

اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میشه یه سوال بپرسم؟

من الان که کنکوری ۴۰۶ هستم اگه بخوام ترمیم کنم امکان ترمیم تک درس برام وجود داره تو سال بعد واسه یازدهم؟

_دوچیز انسان را از انسانیت دور می کند...۱_سکوت...وقتی که باید فریاد زد...۲_فریاد وقتی که باید سکوت کرد ...

میشه یه سوال بپرسم؟من الان که کنکوری ۴۰۶ هستم اگه بخوام ترمیم کنم امکان ترمیم تک درس برام وجود داره ...

بله وجود داره

به یاد کودکان مظلوم دبستان شجره طیبه میناب🎒💔

باز گفتم خوبه باشه😂💔محرومم نکنن💔

نه بابا

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

میشه یه سوال بپرسم؟من الان که کنکوری ۴۰۶ هستم اگه بخوام ترمیم کنم امکان ترمیم تک درس برام وجود داره ...

ااره ولی یازدهم شمام مثبت میشه اکه مثبت شد لازم نیست ترمیم بزنی

والا حوزه ما هر جلسه با تاکید فروان میگه هر چیز اضافی بنویسی یعنی نشونه گذاشتی برا مصحح و تقلب به ح ...

یعنی خیالم راحت باشه؟

واقعا؟ مطمئنی؟به خدا از صبح سر همین حالم بدههرکی و هرجا یه چی میگن

یازدهم احتمالا مثبت شه

ولی ترمیم اول میتونی تک درس انتخاب کنی . الان قانون اینطوره اگه تاسال بعد عوض نشه🤷🏼♀️

به یاد کودکان مظلوم دبستان شجره طیبه میناب🎒💔

یازدهم احتمالا مثبت شهولی ترمیم اول میتونی تک درس انتخاب کنی . الان قانون اینطوره اگه تاسال بعد عوض ...

🤍🥺

_دوچیز انسان را از انسانیت دور می کند...۱_سکوت...وقتی که باید فریاد زد...۲_فریاد وقتی که باید سکوت کرد ...