saaaammmaa مدیر استارتر عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 114 عنوان واژینیسموس 64 بازدید | 5 پست کسی برای درمان واژینیسموس پیش دکتر اعظم خیابانی رفته؟ میخوام ببینم خوبه ؟ مخصوصا اخلاقش از اونا نباشه که استرس بده و بی اعصاب باشه ترخدا هرکی با ایشون درمان شده بهم بگه امروز | 13:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 50375 شما تو خونه خودت میتونی درمان بشی با تلاش خودتپزشک لازم نیست.پیج واژینیسموس رو فالو کن خودشون راهشو یاد دادن من خودم از این طریق درمان شدم «ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»
saaaammmaa مدیر استارتر عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 114 شما تو خونه خودت میتونی درمان بشی با تلاش خودتپزشک لازم نیست.پیج واژینیسموس رو فالو کن خودشون راهشو ... نتونستم 😭😭من خیلی شدیدم..یکساله ازدواج کردم
saaaammmaa مدیر استارتر عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 114 شما تو خونه خودت میتونی درمان بشی با تلاش خودتپزشک لازم نیست.پیج واژینیسموس رو فالو کن خودشون راهشو ... به منم میشه تو خصوصی کمک کنی ؟😓😭
aliya0 عضویت: 1404/11/03 تعداد پست: 529 عزیزم من ک نرفتم ولی پیج اینستاشو پیدا کن چک کن میگن خیلی خوبه آه ای فلک تا کی کلک ؟!