2777
2789
عنوان

دندون روسیه

94 بازدید | 14 پست

کسی از اقوام روسیه در خونده؟ من الان ۱ساله پشت کنکورم عاشق دندون پزشکی هستم نمیدونم چیکار کنم خوانوده رو چطور راضی کنم اصلا تنها میشه اونجا زندگی کرد یا ن یکی رو میشناسم تو محلمونه رفته اونجا میخونه گفت مدارکتو بفرست ببینم بهتر تاییدیه میدن ولی زیاد سخت گیر نیستن نمیدونم فقط چطور خوانواده رو راضی کنم دارم از افسردگی اینکه نمیتونم ب رشته مورد علاقم تو ایران برسم پسر میشم ب خدا تو سن ۱۹سالگی پشت سرم موهام سفید شده میشه بهم راهکار بدین کمکم کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی شهر ما اصلا نداره دندون پزشک😂خیلی کم

بیخیال بابا این همه رفتن روسیه تا چندسال دیگه دندون پزشک عین سوزن ریخته مردمم پول ندارن اکثرا میرن کلینیکای دولتی

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران.     دختر جنوبم🐚🧜🏻‍♀️

دقیقا تو فامیلای ماهم هرکی کنکور درنیومد روسیه و چین دکترشون کرد

دیگه خدایی شورشو درآوردن یکی از فامیلای ما فقط یه خونه داشت فروخت که پز بده دخترم روسیه س الان مستاجرن

توانایی پرداخت هزینه اش رو داری؟

و مدرک که میگیری، نمیتونی همینجوری بیای ایران و طبابت بکنی باید معادل سازی بکنی و آزمون بدی و هزار دنگ و فنگ دیگه

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم. اینجا میزنم توی چشمم باشه و یادم بمونه| "کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"

دیگه خدایی شورشو درآوردن یکی از فامیلای ما فقط یه خونه داشت فروخت که پز بده دخترم روسیه س الان مستاج ...

فامیل ماهم همینه

بچشو فرستاده چین . ماشین و خونشم داده

هرجام میشینه از نداری ناله میکنه که دل ماها بسوزه کمک کنیم . یکی نیس بگه خب نداری دست بچتو بگیر برش گردون

همه که نباید تحت هر شرایطی دکتر شن

استارتر امکانش هست از اون آشناتون که رفته روسیه آیدی چیزی به من بدی؟

من قصد مهاجرت ندارم

یه سری سوال دارم از دوره ی فیزیوپات و استاجری توی روسیه و شیفت هاش

متعهد به عشق / استارتر عزیز برای عمهم کامنت نمیذارم حداقل یه اوهوم ریپلای کن با تشکر💕☺️😂

توانایی پرداخت هزینه اش رو داری؟و مدرک که میگیری، نمیتونی همینجوری بیای ایران و طبابت بکنی باید معاد ...

هزینه اره ارث پدری خیلی زمین بهمون رسیده یدونشو بفروشم کار جمع میشه بعد راجب معدل سازی و اینا پرسیدم زیاد تنگ و فنگ نداره

استارتر امکانش هست از اون آشناتون که رفته روسیه آیدی چیزی به من بدی؟من قصد مهاجرت ندارمیه سری سوال د ...

فک نکنم غریبه جواب بده تو اینستا هزاران نفر هستم میخونن روسیه پیدا کن پیام بده

دیگه خدایی شورشو درآوردن یکی از فامیلای ما فقط یه خونه داشت فروخت که پز بده دخترم روسیه س الان مستاج ...

شاید شما فکر میکنی پز میدن بهرین کار رو کرده اون خونه در آخر ب همین بچه میرسید اما وقتی ک درس بخون بیاد ایران درآمدش از اون خونه هم میزنه بالاتر بنظر من همچین خوانواده هایی خیلی فداکارن ای کاش خوانواده منم همین بودن

دقیقا تو فامیلای ماهم هرکی کنکور درنیومد روسیه و چین دکترشون کرد

کنکور ی چیز مزخرفه ک با روان بچه ها بازی میکنه هرکی هم میار دچار افسردگی میشه انقد ک فشار روش بود فکر میکنید نظام آموزش ایران الان خیلی خوبه؟تمام دانشجو ها امتحاناشون رو مجازی پاس کردن معلوم نیست اینا بعد ها چند نفر ادم بکشن از روی نادانی ،تمام رتبه ها تعلق میگیره ب سهمیه ای ها

شاید شما فکر میکنی پز میدن بهرین کار رو کرده اون خونه در آخر ب همین بچه میرسید اما وقتی ک درس بخون ب ...

عزیزم دوتا بچه دیگم دارن از حق اونا زدن واسه این

بعدم تا چندسال آینده اونقدر دندونپزشک زیاده که درآمده الانو ندارن

من خودم یکی عذاب میکشم ببینم خونوادم تحت فشارن و خودشونو فدام کنن هر کی عرضه داشته باشه درس میخونه دست خونوادشم میگیره

فک نکنم غریبه جواب بده تو اینستا هزاران نفر هستم میخونن روسیه پیدا کن پیام بده

مرسی

اینستا ندارم

متعهد به عشق / استارتر عزیز برای عمهم کامنت نمیذارم حداقل یه اوهوم ریپلای کن با تشکر💕☺️😂