2777
2789
من یکسال متفورمین میخوردم البته ایرانی اثر نداشت خارجی پریود هم نمیشدم فقط با امپول دو دوره هم قرص ض ...

حتی ازمایش خونمم نرمال شده بود ماه پیش😔

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞
قطره ویتاگنوس بوده فک کنم  من با مدروکسی از ۱۶سالگی میخوردم بدون امپول(اصلا به امپول حساسیت دا ...

دکترتو عوض کن من تا دکترمو عوض کردم خیلی تاثیر داشت متفورمین هم خارجی بخور خیلی بهتره

منتظر اتفاق خوبم ........

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودمم باpcoباردار شدم بچه ام الان یک سال نیم شه ولی هنوزم مشکلاتشو دارم

بچه اولتون رو بدون درمان و راحت باردار شدین؟

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞
دکترتو عوض کن من تا دکترمو عوض کردم خیلی تاثیر داشت متفورمین هم خارجی بخور خیلی بهتره

اره ماه دیگه دوتا دکتر در نظر گرفتم که عوضش کنم

آره عزیزم بدون درمان باردار شدم ولی الان چند ماهی هست پریودهام نامنظم شده 

نامنظمی با قرص راحت درست میشه۶ماهه

آره عزیزم بدون درمان باردار شدم ولی الان چند ماهی هست پریودهام نامنظم شده 

فقط یه سوال 

چه مدت بعد اقدام جواب گرفتید؟

اخه شنیدم کلا pcoطول میکشه باردارشن

به نظرم کم بودن وزن با خوردن سبزیجات خیلی کمک میکنه ولی حیف که درمان کامل نداره وقتی فهمیدم درمان ند ...

بخدا من ۵۴ کیلوئم فقط😣

من یه ماه بعدش جواب گرفتم 

خوشبحالت😅

منم متولد۷۵ام 

دوسال جلوگیری داشتم