2777
2789
عنوان

خدا ولم کرده 🖤

22 بازدید | 10 پست

الان دوماهه دارم التماسش میکنه به اماما التماس کردم به شهیدا التماس کردم که فقط یذره اوضاع درست شه ، اصلا نمیشنوه

دعا کنید بمیرم

حتی مرگمم بهم نمیده

خسته شدم

ببخشید اینو میگم اما زیاد به اینکه خدا نجاتت بده امیدوار نباش خودت دست به کار شو و سعی کن آدم خوبی باشی تا کارمای کارت درست پیش بره وگرنه فقط دعا کردن هیچی هیچی رو حل نمیکنه تازه من فک میکنم وقتی کاری رو هم خودت شروع میکنی ۸۹ درصد روی خودت تمرکز کن ۱۱ درصد روی کارمای اعمالت اونم نه باز خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مشکلت چیه؟

خانوادم و شوهرم دعواشون شده باهم ضد افتادن مامانم انقدر تحت فشار قرارم داده که حد نداره

همش غر میزنه سرم و بد و بیراه میگه

شوهرمم هی کوتاه میاد کوتاه میاد بعد لجش میگیره اونم

من عین توپ والیبالم بینشون

خیلیم توضیح میدم صحبت میکنم اما انگار جن زده شده مامانم

دعایی مرگ نکن خیلی خدا قهرش میگیره

استغفار کن زیاد استغفار امیر المونین بخون

ندامت داشته باشد با یک روز یک هفته و یک ماه نمیشه

شاید اصرار میکنی یک درب باز بشه تو که آینده رو نمیدونی شاید بدتر شد اما آمیدا بخدا باشه خدا آدم ناامید نمیکنه انسان ها هستن که هم و نا امید میکنند

نماز اول وقت خوندی با حضور قلب امید داشته باش یاسین بخون همش♥️🌿

توسل امامان معصوم علیه السلام گشایش انجام میشه عزیزم

ان مع العسر یسرا

زیارت عاشورا بخون مداومت داشته باش صدقه برای سلامتی امام زمان عجل الله بده ببین عزیزم ائمه مدیون کسی نمیشود🥺💚

انشاءالله خیر و برکت و گشایش تو زندگیت بیاد 🤲🏻✨❣️

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🕊️

خانوادم و شوهرم دعواشون شده باهم ضد افتادن مامانم انقدر تحت فشار قرارم داده که حد نداره همش غر میزنه ...

ببین میدونم با حرف درست نمیشه اما من اگه جای تو بودم ی طرف رو انتخاب میکردم و پاش میموندم اینکه هرکس میاد یا چیز میگه حرسشو سر تو درمیاره خیلی بدتره

خب چون جفتشون مهم اند تو زندگیت سعی کن طرف حق رو بگیری اما اگه من باشم طرف مادری که انقد شعور نداره بفهمه داره دخترشو نابود میکنه رو نمیگیرم والا اینکه موضوع هرچی باشه

به نظرم شرایطتت رو خیلی دقیق برای گپ جی پی تی توضیح بده (تو گوگل سرچ کن میاره سایتشو فقط شمارتو بزن که برات اکانت بسازه) و ازش راهنمایی بخواه بعد که تصمیم نهایی خودتو گرفتی که طرف می میخوای باشی بگو دوباره این هوش مصنوعی با متن برای مامانت و ی متن برای شوهرت بنویسه لحنش هم رسمی باشه که موضع خودتو و اینکه طرف کیی و انتظار داری اونا چه رفتاری داشته باشند رو بهشون بگو

خانوادم و شوهرم دعواشون شده باهم ضد افتادن مامانم انقدر تحت فشار قرارم داده که حد نداره همش غر میزنه ...

الهی عزیزم ب نیت محبت بین مامانت و همسرت سوره مزمل رو س بار بخون ب آب بده مامانت بخوره ذکر یا ودود رو زیاد بگو باورت میشه منم ریشه مشکلم فقط به دست خدا باز میشه ولی هرکاری میکنم دعام نمیگیره 💔🥲

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

در کل طرف کسی رو بگیر که باعث ارامشت بشه نگو مامانمه اون باید تو رو درک میکرد حالا که جای شما عوض شده و اون بیشتر از دو بچه شده پس تو هم منطقی تصمیم بگیر

البته من چون جزئیات رو نمیدونم نظر کلی خودمو گفتم میتونی قبول بکنی یا نه