2777
2789
عنوان

نشستن نوزاد

87 بازدید | 9 پست

سلام خانما دخترم ۹ ماه و پنج روزشه هنوز نمیتونه بشینه خودش چکاب دکتر بردیم همه چیش خوب بود الان سه روزه چهار دست و پا میشه بچه هاتون چند ماهگی نشستن؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اخودا عزیزم میشه ببینمش

وقتی ازم برای اولین بار پرسیدن قهرمان زندگیت کیه؟بدون مکث اسم تو رو گفتم، بزرگتر که شدم دلیل این حرفمو فهمیدم؛ چون هر جا بی پناه شدم تو رو از دور دیدم چون هر جا زمین خوردم دستای تو بالا سرم بود چون هر جا کمک خواستم پیش قدم بودی و همیشه اولین کسی بودی که بی منت بهم محبت میکردی وجودت باعث شد بفهمم یه تکیه گاه دارم که همیشه میتونم بهش تکیه کنم سایت همیشه بالا سرم،بابا🫠💘️

الگوی یکسانی نداره پسر بزرگم نه نشست نه چهار دست و پا کرد فقط راه افتاد ولی کوچیکه مینشست خودشو میکشید جلو با باسنش می خزیدicon اصلا نگران نباش چهاردست و پا مهمتره کم کم خسته میشه میشینه، چقدر دلم نی نی خواست باز

خدایا دلم رو از محبت اهل بیت خالی نکن

۶ ماهگی فکرکنم .. ولی پسرخواهرشوهرم ۷ ماهشه هنوز نمیشینه رو شکم میره تازه.. بچه با بچه فرق میکنه

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤