2777
2789
عنوان

خیانت

77 بازدید | 23 پست

چقدر آدم میتونه حال به هم زن و وقیح باشه🤢

داداشم گفت یکی از فامیلا که هم زن داره هم بچه با دخترای دیگه رابطه ج داره

واقعا شاخ درآوردم اصلا توقع نداشتم آخه اون بچش یکی دوسالشه کلا

زن خیلی خوبی هم داره واسه چی آخههههه؟؟

حالا اگه براتون سواله داداش فضولم از کجا فهمید و اومد پته اون یارو رو واسه من ریخت😂

باید بگم مرض داره و توی اینکه با ناشناس به بقیه پیام بده خیلی ماهره

حالا اوسکول اینجوری به مردای فامیل پیام میده🤣

این یارو فامیلمون هم به اون خط ناشناس شمارشو داده بود و گفته بود امشب بیا بریم خونه خالی🤢😑

یه حرفای کثافتی هم زده بود که نگم

آخه تو خجالت نمی کشی زن و بچه داریییی!؟؟

توی مجردی این کار هارو کردی🤮

چرا زن گرفتی؟

چرا با وجود زنت خیانت کردی؟

حتی کمتر از ۵ ساله که ازدواج کردن

۳۷

۳۶

یا ۳۸ سالشه حدودا😂

ولی من بدم اومد داداشم اینجوری فضولی کرد

کارش خیلی زشت بود مخصوصا وقتی که به من گفت

آخه چه کاریه منم بدونم و از این به بعد با یه دید بد به این آدم نگاه کنم

بیخیال از هر خیال= ز غوغای جهان میو🤌🌠🩷🙃

تنوع طلبی چیزی نیست که با وجود زن و بچه انجام ندن متاسفانه زیادم شده ..عادی شده براشون

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

تنوع طلبی چیزی نیست که با وجود زن و بچه انجام ندن متاسفانه زیادم شده ..عادی شده براشون

جدای از تنوع و فلان واینا ی جوری انگار عادی داره میش خیانت والا میبینید طلاق واقعا عادی شده قبلا طلاق خیلی کم بود کم کم عادی شد الانم انگار خیانت داره عادی میش طرف میگ خب طخیانت میکنم طلاق میگیره زنم دگ خیلی بده ک ادما ترس از دست دادن ندارن

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی دلم سوخت واسه زنش

انقدر خانم و مهربونه

خب وقتی میدونه انقدر تنوع طلب و بی شرفه چرا بچه آورد😭

اون طفلک چه گناهی داره که باید همچین پدری تربیتش کنه

جدای از تنوع و فلان واینا ی جوری انگار عادی داره میش خیانت والا میبینید طلاق واقعا عادی شده قبلا طلا ...

آره واقعا اصلا چطوری دلشون میاد اینجوری زندگیشون رو نابود کنن

خب مجرد میموند وقتی قصدش کثافت کاری بود

جدای از تنوع و فلان واینا ی جوری انگار عادی داره میش خیانت والا میبینید طلاق واقعا عادی شده قبلا طلا ...

قدیما مهریه رو یه جا میگرفتن ..الان دیگه قسطی کردن،تازه تا ۱۴ سکه بعضیا من شنیدم ۱ سکه سالی یکی ..طرف زرنگه همه چیزش و بنام یکی میزنه از این لحاظم خودش خلاص میکنه ..واسه اینه که الان راحت میرن خیانت

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

خیلی دلم سوخت واسه زنشانقدر خانم و مهربونهخب وقتی میدونه انقدر تنوع طلب و بی شرفه چرا بچه آورد😭اون ...

اوناز اول همین بوده مطمئن باش قبل با این خانوم ازدواج کنه ..خودمم شوهرم خیانت کرده یعنی از اول همین بود منم فک میکردم درست میشه ذاتشون خرابه

آره واقعا اصلا چطوری دلشون میاد اینجوری زندگیشون رو نابود کننخب مجرد میموند وقتی قصدش کثافت کاری بود

چ میش گفت وضع فساد اخلاقی توی همه شهرها وروستاها واقعا افتضاح

همینطور خیانت زنان هم بیشتر شده

دگ نه حیا مونده نه ترس ن هیچی

خدا با ابرو کسی رو امتحان نکنه الهی

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
قدیما مهریه رو یه جا میگرفتن ..الان دیگه قسطی کردن،تازه تا ۱۴ سکه بعضیا من شنیدم ۱ سکه سالی یکی ..ط ...

اینم حرفیه

اوناز اول همین بوده مطمئن باش قبل با این خانوم ازدواج کنه ..خودمم شوهرم خیانت کرده یعنی از اول همین ...

آره منم یه جورایی میدونستم ولی فکر نمیکردم باهاشون رابطه داشته باشه

وقتی فهمیدم با وجود متاهل بودن اینجوریه شاخ درآوردم

چ میش گفت وضع فساد اخلاقی توی همه شهرها وروستاها واقعا افتضاح همینطور خیانت زنان هم بیشتر شده دگ نه ...

وای آره😭😭😭

آخرالزمان هست