2777
2789
عنوان

سیاست زنانه

382 بازدید | 79 پست

منظور از سیاست و با یه ترفندی که خوبه و زن تو دل مرد جا میشه حرفشم به کرسی میشونه چطوریه کسی میدونه بغیر قهر دعوا چه طوری حرف بزنی که شوهر و خام کنی حرف تو بره تو مغزش تا حرف خانواده خودش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آرام باش اول بعد با ناز بگو حرفتو. منم بلد،نیستم..آونایی که سیاست دارن خیلی باحالن واقعا. من خودم زن پسرخاله سیاست داره عجیب دوست داشتم نزدیکم باشه ازش یاد بگیرم حیف 

آرامش 

من تا حدودی تونستم اما دیدم بعضی شوهرشون کامل دراختیارشون هست، هرچی بگن انجام میشه دیگه نمیدونم خوش شانسیشون هست یا سیاستشون   

نینی کوچولوی من کاش زودی بیای تو دلم(خدایا مگه میشه باشی و تنها بمونم؟؟؟؟) 

راهکارش هم اینه که ببینی که شمابه عنوان یک خانوم اخلاقت چه طوری باشه همسرت خوشش میاد مثلاً همسرت خوشش میاد که خانومش شیرین زبان باشه ومهربان 

پس شماهم ازراه شیرین زبانی ومهربانی میتونی وارد بشی

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

اولا خيلي با مهربوني باهاش صحبت كن بهش محبت كن بعد تو بعضي كارات ازش نظر بخواه و بعد كه نظر داد بگو اين بهترين پيشنهاده اصلا به نظرم هر مردي كه فكر كنه پادشاه خونس تو رو ميكنه ملكه خونش و خيلي رو حرفت حساب مي كنه

🌺خدا جونم دستتو بيار تو زندگيم تا زندگيم پر از آرامش بشه 🌺براي برطرف شدن مشكل كاري شوهرم  يه صلوات لطفا
من تا حدودی تونستم اما دیدم بعضی شوهرشون کامل دراختیارشون هست، هرچی بگن انجام میشه دیگه نمیدونم خوش ...

باز شما تا حدودی تونستی شوهر من تا یه چیزی نخورد امکان نداره بشع بعضی وقتا نمیدونم چه طوری ولی رگ‌خوابش دوستم میاد اما باز یادم میره چه طوری