2777
2789
عنوان

یادگارت

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 24 پست
پس بهش فکر نکن کلن تا کمتر اذیت بشی هرچی خودتوافکارتو درگیرش کنی بیشتر عذاب میکشی امیدوارم قلبت آروم ...

تموم تلاشم رو میکنم

ولی گاهی مثل اینجور موقعیت ها پرت میشم تو گذشته

تنها بازمانده عشقی دو طرفه 💔 :) مخاطب تمام تاپیک ها یک نفرهست که بعدا ها خواهد خوند اگه دوست داشتی و خوندی برای اون ادم و من کامنت بذار

پاک کن کامتتاتوو به اندازه کافی حالم بده بدترم نکن

بلند شو خودتو جمع کن عزیزم همون آدمو اگه بیشتر میشناختیم شاید هیچوقت باهاش نمیموندی لطفا انقدر حسرت نکش و برا خودت درد نتراش

وقتی ازم برای اولین بار پرسیدن قهرمان زندگیت کیه؟بدون مکث اسم تو رو گفتم، بزرگتر که شدم دلیل این حرفمو فهمیدم؛ چون هر جا بی پناه شدم تو رو از دور دیدم چون هر جا زمین خوردم دستای تو بالا سرم بود چون هر جا کمک خواستم پیش قدم بودی و همیشه اولین کسی بودی که بی منت بهم محبت میکردی وجودت باعث شد بفهمم یه تکیه گاه دارم که همیشه میتونم بهش تکیه کنم سایت همیشه بالا سرم،بابا🫠💘️

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

تموم تلاشم رو میکنم ولی گاهی مثل اینجور موقعیت ها پرت میشم تو گذشته

میدونی حق گذشته همیشه هس ولی سعی کن یواش یواش کم رنگ تر بشه واست

راستش این آدما ارزش ندارن حتی در گذشته هم واسشون غصه بخوری

مثل پروانه رها باش نذار کسی برات تصمیم بگیره✨🦋️

بلند شو خودتو جمع کن عزیزم همون آدمو اگه بیشتر میشناختیم شاید هیچوقت باهاش نمیموندی لطفا انقدر حسرت ...

لطفا شماییی ک حالمو بدتر کردین

دیگه برای من ادای ادم مهربونا رو در نیارید

تنها بازمانده عشقی دو طرفه 💔 :) مخاطب تمام تاپیک ها یک نفرهست که بعدا ها خواهد خوند اگه دوست داشتی و خوندی برای اون ادم و من کامنت بذار

میدونی حق گذشته همیشه هس ولی سعی کن یواش یواش کم رنگ تر بشه واست راستش این آدما ارزش ندارن حتی در گذ ...

درست میگی 🤍

لطفا شماییی ک حالمو بدتر کردین دیگه برای من ادای ادم مهربونا رو در نیارید

با ترحم خریدن از بقیه قرار نیست حالت خوب بشه نمیخاد الانم ادعا کنی از حرفای من تیر خوردی بلند شو خودتو جمع کن دختر بخدای احد واحد هیچ پسری ارزش این حالو نداره

وقتی ازم برای اولین بار پرسیدن قهرمان زندگیت کیه؟بدون مکث اسم تو رو گفتم، بزرگتر که شدم دلیل این حرفمو فهمیدم؛ چون هر جا بی پناه شدم تو رو از دور دیدم چون هر جا زمین خوردم دستای تو بالا سرم بود چون هر جا کمک خواستم پیش قدم بودی و همیشه اولین کسی بودی که بی منت بهم محبت میکردی وجودت باعث شد بفهمم یه تکیه گاه دارم که همیشه میتونم بهش تکیه کنم سایت همیشه بالا سرم،بابا🫠💘️

با ترحم خریدن از بقیه قرار نیست حالت خوب بشه نمیخاد الانم ادعا کنی از حرفای من تیر خوردی بلند شو خود ...

من ترحم نمیخام

اکثر تاپیکای من قفل میشن

و این متن ها صرفا برای اون اقاست

چراکه بعدها قرار اینجا رو بخونه...

بعدا که من دیگه وجود ندارم .و این عشق ....

به احترام مخاطب من تا ۵ دقیقه باز میذارم

ک نکنه طرف چیزی تایپ کنه و بخوره ب تاپیک بسته !

این شعور منه هرچند درک اینم قطعا برات سخته

ببین عشقم هیچ پسری تاکید میکنم هیچ پسری ارزش حال بدت رو نداره باور کن

سرت رو گرم کن تا کمتر بهش فکر کنی

عشق یک طرفه آدم رو نابود میکنه

با خدا میگویم آنچه بر سرم آورده عشق. جان نصفه نیمه ای بود و دو بار از من گرفت 🖤

ببین عشقم هیچ پسری تاکید میکنم هیچ پسری ارزش حال بدت رو نداره باور کن سرت رو گرم کن تا کمتر بهش فکر ...

حق با شماست

قسمت تلخ ماجرا اونجا بود ک حس ما دو طرفه بود

ولی خب بعد خ استگاری رسمی

سر یه سری مسائل پوچ همه چی بهم خورد ..

شاید بگید عاشق نبود وگرنه نمیرفت

ولی بنظرم هر دو بودیم و ب ناچار فاصله گرفتیم

...

حق با شماست قسمت تلخ ماجرا اونجا بود ک حس ما دو طرفه بود ولی خب بعد خ استگاری رسمی سر یه سری مسائل پ ...

دیگه کاریه که شده و بهتره کم کم فکرش رو از سرت بیرون کنی و بهش فکر نکنی

انشالله یه ازدواج خوب و موفق داشته باشی که تلخی این روزها رو از ذهنت پاک کنه

با خدا میگویم آنچه بر سرم آورده عشق. جان نصفه نیمه ای بود و دو بار از من گرفت 🖤