2777
2789
عنوان

حسادت

78 بازدید | 6 پست

بچه ها من اصلا نمی خوام دختر حسودی باشم اصلا

تورو خدا راهنماییم کنید

من قیافم خیلی کیوته کلا همه میگن بهم خیلی خوشگلی موهامم کم مونده به زیر باسنم برسه بعد یدونه دختر عمه دارم مامانش انقد بدی کرده بهمون یعنی کل زندگی مامانمو خراب کرده باهاشون ارتباط کم داریم به خاطر ترس از بابام

دختر این یدونه عفریته س حدی نداره متنفرم از خودش و دخترش انقد زندگیمونو خراب کردن چه شبایی که مامانم با گریه خوابید من استرس کشیدم بچگی

می خوام صورت دختر اینو توصیف کنم صورتش لاغره چشم ابرو عادی و لبای باریک ولی موهاش کمی از من بلند تر

زشت نیس قیافش خوبه

ولی من چشم دیدنشو ندارم متنفرم ازش

گاهی بهش حسادت میکنم با اینکه من ازش خوشگلم دست خودم نیس وسواس گرفتم میگم نکنه اون از من خوشگل تر باشه

من اصلا حسود نیستم هااا ولی از این واقعا متنفرم

دو سه شب پیش یه پسری که منو دوس داشت اومد منو ببینه دختر داییم صدای آهنگ ماشین شنیدم فورا اومد بیرون و به پسره میخندید انگار پسر ندیده بود آشغال

ازش بدم میاد

ولی نمی خوام این حس تنفر و حسادت بیجا منو دیوونه کنه لطفا خواهرای گلم منو راهنمایی کنید

سیسی وقتی تو بهش حسودی میکنی یعنی تو کمتر از اونی وقتی بالاتر و خوشگلتر از اونی دیگه لزومی نداره بهش حسودی کنی سعی کن چند روز متوالی بهش فکر نکنی تا از ذهن ریخته بشه دور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیسی وقتی تو بهش حسودی میکنی یعنی تو کمتر از اونی وقتی بالاتر و خوشگلتر از اونی دیگه لزومی نداره بهش ...

میدونم منم به خاطر این به خودم تعجب میکنم آخه خیلی بدی کردن به ما چشم دیدنشو ندارم می خوام این حس سرکوب بشه

میدونم منم به خاطر این به خودم تعجب میکنم آخه خیلی بدی کردن به ما چشم دیدنشو ندارم می خوام این حس سر ...

منم مثل تو بودم قبلا آدمایی که بهم بدی کرده بدنو چشم دیدنشونو اصلا نداشتم الان دیگه بهشون فکر نمیکنم و خیلی بهتر شدم