2777
2789
عنوان

رفیق پسر

157 بازدید | 24 پست

تا کجا باهاش پایه اید؟ چه مرزهایی دارید؟

خودم: بستگی به سطح جنبه اش داره :)

چون ما مدارسمون تک جنسیتی بوده و دانشگاهم که حراست و این داستانا اینه که الان برام خیلی برام جالبه بدونم بقیه تا کجا پیش می رن :)

ممنون می شم نظرات مخالف رو با احترام بیان کنید و تاپیک رو به حاشیه نبرید مرسی

از تاریخ ۱۴۰۴/۱۱/۰۴ کاربری تغییر کرده | خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل | اینجا برای بعضیامون آخرین پناهگاهه ⁦^⁠_⁠^⁩

تا هیچجا😂

پسرا تو راه اومدن با بقیه معلولن😂😂😂

پشتم به خدا گرمه پس هیچ مشکلی بزرگ، هیچ دیواری واسم بلند نیست و این دنیا جایی واسه اونایی که همیشه جلوی خطر پره دلهرن نیست😉

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

امروز چرا همتون کلید کردید رو رفیق پسر

نکنه روز رفیق پسر😂😂

یه داستانیم بود که ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ماهی میگه اگه بری میمیرم آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج میره سمت موج موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی ولی ماهی در نبود آب مرده من برای او او برای آن

امروز چرا همتون کلید کردید رو رفیق پسر

جدی؟ :)))))))

من الان اومدم :)

از تاریخ ۱۴۰۴/۱۱/۰۴ کاربری تغییر کرده | خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل | اینجا برای بعضیامون آخرین پناهگاهه ⁦^⁠_⁠^⁩

تا هیچجا😂پسرا تو راه اومدن با بقیه معلولن😂😂😂

عجب :))))😂

دوستِ پسر، دوست اجتماعی پسر، معنا نداره ای مردم ایمان بیارید. پسرها خودشون دارن میگن یک گرگ صبورند و فقط به قصد ارتباط عاشقانه با دخترها معاشرت میکنند، این حجم از پافشاری دخترها روی اوکی بودن دوستِ پسر رو درک نمیکنم

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم. اینجا میزنم توی چشمم باشه و یادم بمونه| "کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"

جدی؟ :)))))))من الان اومدم :)

ها والا جدی

از صبه این دهمین تاپیکیه ک تا کجا با دوس پسراتون پیش میرید

برای مغرور بودن باید سیس و پرستیژشم داشته باشی،وگرنه همینجوری ک میری تو قیافه ما فک میکنیم کر و لالی😝

من اوکیم با رفیق پسر و باهاش مثل رفیقای دخترم رفتار میکنم فقط یکم تو رفتارام دقت میکنم که بهم علاقه ...

یعنی ابراز احساسات عمیق ندارید ...

گرفتم

ببین من با گرفتن دوست پسر به شدت مخالفم چون شرع هم اونا رد می کنه اما آشنایی با یک پسر جهت فقط ازدواج با هماهنگی خانواده هم پسندیده وهم لازم است اما دخترانی که مخفیانه دوست پسر می گیرند ازاسیب های آن درامان نخواهند بود.

دوستِ پسر، دوست اجتماعی پسر، معنا نداره ای مردم ایمان بیارید. پسرها خودشون دارن میگن یک گرگ صبورند و ...

تا حدی می شه گفت دررابطه با اکثریت همینه به دلیل آموزش اشتباه خصوصا نسل های قبل

ولی درباره نسل زد به بعد این نظر کمی بدبینانه است