2777
2789
عنوان

همتون خوابید

268 بازدید | 30 پست

حوصلم سر رفته😭

تا اطلاع ثانوی کاربری دست دو نفر هست، با تشکر💖فعلا کاربری بیشتر دست منه التماس میکنم هی قبلیارو نگید هزار بار توضیح دادم که اونا برای من نیس، بخدا نیس😫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همسرم جای دیگه رفته چند روزی نیستش

بلاکش کردم از همجا چندباری زنگ زد بعد بلاک زنگ نزد از ساعت ۱۰شب نمیتونم بخوابم الا

خاک بر سرم وابستگی عاطفی دارم

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه خوابی دیشب تا حالا خواب به چشمام نیومده

همیشه میترسیدم از اینکه گوشی لعنتیم زنگ بخوره و خبر رفتنت و بشنوم ترس از دست دادنت عین خوره داشت وجودم و میخورد ولی دیگه تموم شد دیگه رفتی من و تنها گذاشتی دیگه ترسی ندارم آخه از دستت دادم عزیز آسمونی من«۱۴۰۵/۵/۲»🖤😭

من همسرم جای دیگه رفته چند روزی نیستشبلاکش کردم از همجا چندباری زنگ زد بعد بلاک زنگ نزد از ساعت ۱۰شب ...

چرا بلاکک

تا اطلاع ثانوی کاربری دست دو نفر هست، با تشکر💖فعلا کاربری بیشتر دست منه التماس میکنم هی قبلیارو نگید هزار بار توضیح دادم که اونا برای من نیس، بخدا نیس😫

همین الآن چایی دم گذاشتم خواب کجا بود...

من هنوز خابم میاد اما بیدار شدم😫 یکم دیگه دخترمم بیدار میشه دیگه اصلا نمیتونم بخابم

چه خوابی دیشب تا حالا خواب به چشمام نیومده

چرا

ساعت ۸ امتحان دارم ۶ بیدارشدم یکم مرور کنم

موفق باشی، ایشالا 20 شی