2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تخمک کلا ۲۴زندس ولی برای احتیاط پسفرداام نزدیکی داشته باش

مرسی گل من راستی یه سوال میگن بعد اقدام نباید یه سری چیزا رو بخوری شما میدونی چه غذایی هست؟

مرسی گل من راستی یه سوال میگن بعد اقدام نباید یه سری چیزا رو بخوری شما میدونی چه غذایی هست؟

دمنوشای گیاهی و زعفرون و تا اینکه بفهمی بارداری نخور زعفرون باعث سقط میشه دمنوشم یه لیوان مشکل نداره ولی سه چهار لیوان ضرر داره البته اگه باردارشیا

میگن چیزای ترش مثل سرکه و میوه های ترش اینا راسته؟

این و نمیدونم ولی من بجز زعفرون به چیز دیگه اعتقاد ندارم اخه جنین تا هفته دوسه تغذیش جداس از خون مادر چیزی نمیگیره اگه خیلی پیگیر این موضوعی تو گوگل سرچ کن ببین منم یساله اقدامم راستیتش ب این چیزا زیاد اهمیت ندادم

نمیدونم هنوز دکتر نرفتم گفتم اگه این ماهم نشد میرم دکتر

یسال نمیشی هنوز دکتر نرفتی چرا اخه؟زودتر پی گیر شو باید قبل بارداری چندجور ازمایش بدی اصلا چه ریسکی کردی حتما برو ببین شاید کیستی مشکل هورمونی چسبندگی چیزی باشه نمیزاره باردارشی