2777
2789

یه هفته مدام خواب باشی؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه منظورم اینه یه هفته هر شب بخورم اگر خیلی تواب اوره ممکنه روز هم کسل باشم نصفش کنم

عاره در طول روز هم گیجی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

فقط یه هفته یکم ریتمم درست بشه از خستگی داغون وله ام ولی از فکر خوابم نمیبرهخسته شدم

ملاتونین بخور برای تنظیم خواب

بله میتونی کل روز فردا کسل باشی

من دیگه الپرازولام برام عین نقل و نبات بود دکتر عوض کرد کلونوزپام داد الان بدنم به اونم عادت کرده

هیچ چیز زندگیمون که رند نبود اما گفتیم یه کاربری رندمون نشه😂

جدی حتی اگه چهار قسمتش کنم ؟نمیخوام روزا گیج باشم

مرور گرت رو هم عوض کن با گردو بیا که بتونی ریپلای کنی

من خیلی کوتاه چند روز با خوردن این قرص داشتم بی اختیاری ادرار میگرفتم، دیگه نخوردم و بقیه اشو انداختم آشغالی...یه بارم بخاطر این قرص صبح حالت بدی بهم دست داد که توی سرم فشار خواب سنگین بود ولی خوابم نمیبرد و این حالت عذاب آوربود و اولین و آخرین بارم بود اینجوری شدم بااین قرص خطرناک....دیگه اصصصصلا از این قرص نخوردم...ورزش کردم و یه مدت زیاد گذشت تا خوب شدم...