aligudy2 مدیر عضویت: 1404/11/04 تعداد پست: 2516 عنوان نماز شب | مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 17 پست دیشب خیلی اذیت شدم اینجا.میخواستم دیگه تاپیک نماز نزنم ولی خوبای این سایت از بدجنساش بیشترن.لطفا فقط اسم بدید اگر اهل نماز واجب هستید خودتون.تا ۳ و ۱۰ دقیقه آقا مکانیک.آموزش نگهداری خودرو میذارم بخونید امروز | 02:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aligudy2 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/04 تعداد پست: 2516 مگه نگفتن چهل تا مومن دختر خوباخه با اسم نمیتونی بفهمی مومن هستند یا نهبعدم باید اسم کامل بیاری اینج ... آقا هستم.امضا نوشتم.اسم کافیه.بعضی دوستان میگن آیدیمو بگو نمیگم چون نمیدونم درسته یا نه.بعد اسم چه ربطی به ایمان داره.طرف کافیه نماز بخونه و مسلمون باشه میتونید بگید. آقا مکانیک.آموزش نگهداری خودرو میذارم بخونید
درستمیشه عضویت: 1405/01/11 تعداد پست: 935 خدا پیغمبر ائمه رو باید قبول داشته باشه.کسی هم که قبول داره نماز میخونه قبول دارم ولی نماز خون نیستم
aligudy2 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/04 تعداد پست: 2516 قبول دارم ولی نماز خون نیستم شیطون رو لعنت کنید و شروع کنید.الان داره اذان تهران رو میگه آقا مکانیک.آموزش نگهداری خودرو میذارم بخونید