2777
2789
عنوان

مسخرم میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 8723 بازدید | 122 پست

بیخود گفته. صورتای کشیده جذابترن 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آنجلینا جولی زیباترین زن جهانم صورتش کشیدست 

آیشواریا زیباترین نبود مگه؟

صورتشم گرده

خخخخخ

البته من خودم هم صورت گرد رو بیشتر میپسندم

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

من اگه شوهرم از ظاهرم ایراد بگیره میگم مگه روز خاستگاری چشماتو نیاورده بودی؟ اونا چون نقطه ضعفتو فهمیدن اینو میگن. اهمیت نده. والا به خدا 😤انگار پسراشون همه از دم برد پیت و تام کروزن😤

وا که چی حالا والا کی گفته فقط صورت گرد قشنگه صورت کشیده و بیضی هم خیلی خوشگله اون شوهرتم تحت تاثیر حرف مامان و خواهراشه بیخیال همه چیز که زیبایی نیست   دنیا در حال گذره بدو تا ازش عقب نمونیم این حرفای صد من یه غازم به درد ادمای جهان سومی میخوره زن شاهزاده انگلیس رو که دیدی ماه پیش عروسیش بود اون اگه تو ایران بود ترشیده به حساب میومد ولی اونجا زیبایی درون مهمتراز زیبایی صورته گلم بیخیال

منم با اينكه همه ميگن زيبا هستم و از شوهرم هم خيلي سر تر هستم از لحاظ ظاهري، باز از اين مزخرفات از همسرم ميشنوم. بلاخره يك چيزي پيدا ميكنن روي اون زوم كنن. اين به فهم طرفت بستگي داره، شما خودت رو ناراحت نكن. بگو همينه كه هست . محلش نده . بفهمه نقطه ضعفته ، بدتر ميكنه

محل نزار هرکی دنبال ایراد باشه بالاخره یه چیزی پیدا میکنه .بلا نسبت شما من انقدر خانمای زشتو دیدم که انقدر اعتماد به نفس داشتن شوهرشون فکر میکنه زیباترین زن دنیا رو دارن .شما اگه ضعف نشون بدی فکر میکنن ایرادی واقعا هست

چه جالب

من همین الان جلوی اینه بودم داشتم میگفتم کاش صورتم کشیده بود نه انگار با پرگار کشیدن

من زیاد خوشم نمیاد صورت گرد مثل خودم

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!

به نظر من اینقدر خودتون به این موضوع اهمیت دادین که دیگران ازش برای اذیت کردنتون استفاده میکنن، بعلاوه مردها غالبا در مورد همسرشون فکر میکنن اون چیزی هست که از خودش میشنون. یعنی اگه خودتون اعتماد به نفس بالاتری داشته باشین اونوقت همسرتون هم به دیده ای شما رو میبینه که خودتون میبینین

کج کلاه خان یارمه