2777
2789
عنوان

دشمن شاد شدم 💔

248 بازدید | 16 پست

حق من این نبود، از خدا توقع داشتم بیشتر هوام داشته باشه ، خیلی خیلی رنج کشیدم

شدم مرده متحرک

درسته هرچی آدم بهتری باشی بیشتر اذیت میشی؟

خیلی آدمای بی رحم اطرافم هیچ درد و رنجی نداشتن تاحالا

علتش چیه، فک نکنم خدا دوسم داشته باشه اونم طرفدار ظالما هست نکنه

ذره ذره آب شدم دشمنام شاد شدن به رنج هام خندیدن به خدا گفتم حق من این نبود نمیگم من بنده عالی بودم ولی سعی کردم بنده خوبت باشم همیشه

حیف ک دوسم نداشتی، شاید کلا دوست داشتنی نیستم

ما با همان تنهایان ⭐ • . ★🌙.☆•° ★ . . ★ • . ★🌙 . ☆• ° . ★.•° ★🌙 . ° ☆. • ★🌙 . ★ . .☆ • °★ . .☆ • ° ★ . • ° ★🌙☆ . • ° ★ • . ★🌙 . •☆ ° ★ . • °☆ • . ★⭐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شنیدی میگن هر که مقرب تر است جام بلا بیشترش دهند

توروو خدا بیشتر دوست داشته که مورد امتحان الهی قرار میگیری عزیزم

از خدا بخواه که بهت صبر بهت بده و ناشکری نکنی

من دعاا میکنم برات

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
بیا بغلم🫂🩷

🫂💔

ما با همان تنهایان ⭐ • . ★🌙.☆•° ★ . . ★ • . ★🌙 . ☆• ° . ★.•° ★🌙 . ° ☆. • ★🌙 . ★ . .☆ • °★ . .☆ • ° ★ . • ° ★🌙☆ . • ° ★ • . ★🌙 . •☆ ° ★ . • °☆ • . ★⭐

شنیدی میگن هر که مقرب تر است جام بلا بیشترش دهند توروو خدا بیشتر دوست داشته که مورد امتحان الهی قرار ...

یعنی منو خدا بیشتر دوست داره این همه اذیت میشم؟ازارم به ی مورچه هم نمیرسع

جیش تو این زندگی😒

مننننن میفهمم چی میگی

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یعنی منو خدا بیشتر دوست داره این همه اذیت میشم؟ازارم به ی مورچه هم نمیرسع

منم همین طور دلم برا مورچه حتی میسوزه