2777
2789
عنوان

بارداری

105 بازدید | 13 پست

سلام به دوستام من آزمایش خون گرفتم دیدم که بار دارم فک میکنم 5هفته باشه من قبل از اینکه آزمایش بگیرم مطمئن نبودم که بار دارم نزدیکی کردم آیا خطر داره فقط کمرم و بعضی وقتا شکم سمت راستم درد میکنه و لکه بینی هم نداره ولی بازم میترسم که سقط کنم هنوز دکتر بهم نوبت نداده 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مبارکه نگران نباش

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
بچه ها من بجای استامینوفن ساده برای سردرد کدئین خوردم خیلی نگرانم اتفاقی بیافته    

عزیزم من نشنیدم کسی تو بارداری کدئین بخوره ولی دیگه نخور وفقط استامینوفن بخور نگران نباش😚😚البته بامن باشه میگم استامینوفنم نخور🙂

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
عزیزم من نشنیدم کسی تو بارداری کدئین بخوره ولی دیگه نخور وفقط استامینوفن بخور نگران نباش😚😚البته با ...

اخه سردرد شدید دارم دکترم گف اگه خیلی شدید شد ساده میتونی بخوری من اشتباهی کدئین خوردم

فرشته کوچولو من ۱۰مهر زمینی شد   خداجونم شکرررت
اخه سردرد شدید دارم دکترم گف اگه خیلی شدید شد ساده میتونی بخوری من اشتباهی کدئین خوردم

فک نکنم مشکل خاصی پیش بیادعزیزم 

نگران نباش مراقب نی نی وخودت باش😘