2777
2789
عنوان

یبوست شدید بارداری.چی بخورم؟

1114 بازدید | 13 پست

بچها من هفته ۸ هستم .ی شربت مگنی میلک هم گرفتم که بخاطر ویار شدیدم نمیتونم بخورم.شما چی پیشنهاد میدین

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید

تو بارداری که فقط میتونی منیزیوم هیدروکساید بخوری همون شربت mom.

ولی سعی کن با تغذیه روده هات کار کنه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

دمنوش گل سرخ 

لواشک 

الو یا انجیر خیس خورده 

پودرِ تخم کتان  ( البته چون باردارید توصیه نمیشه)

لواشک اگه بتونی خونگی تهیه کنی یعنی رد خور نداره ..تند وتند میری wc

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبح ها ناشتا یه لیوان آب گرم بخور معجزه میکنه ،من همیشه اینکارو میکنم یبوستم رفع شده

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓

برگه زردآلورو باشکر تو آب خیس کن بخور. آگه خوب نشدی یا خواستی زود خوب شی شربت لاکتولوز بخر سه قاشق غذاخوری همراه غذات بخور خوب میشی.من تو بارداری اینجوریشو شدم داشتم میگردم رفتم دکتر بهم اینو داد.

واسه اینکه نی نی تو شکمم سالم باشه دخمل باشه یه صلوات بفرستید😘😘😍
نمیتونم تهوع میگیرم

میدونم سخته عزیزم سعی کن بخوری در طول روز هم آب بیشتر بخور 

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓

گوجه بخور/زیتون بخور/خیار /آب گوشت /سوپ /

گل سرخ چون گرم هست باعث سقط جنین میشه /الکی هرکسی هرچیزی گفت عزیزم استفاده نکن /

ژل درست کن بزار تویخچال هروقت میل داشتی بخور ملین هست/

التماس دعا

منم اوایل بارداری یبوست شدید همراه درد و خونریزی داشتم. با درمون خونگی مثل خاکشیر و آلو که اصلا فرقی نکرد، 

دکتر لاکسی ژل داد که خوب نشد، بعدشم معجون گلقند و شربت انجیر که بازم خوب نشد.

تا اینکه پودر موسیلیوم خوردم، با اینکه تهوع داشتم و خوردنش برام خیلی سخت بود ولی خوردم و خدا رو شکر خوب شدم، چهار تا طعم مختلف هم داره و تو بارداری مشکلی ایجاد نمیکنه.

بازم توصیه میکنم به دکترتون بگید راهنمایی میکنه. اگه اینم فایده نکنه که دیگه شیاف...

بچه‌دار شدن مثل این است که بگویم: من به‌دنیا آمدم، مزه‌ی زندگی را چشیدم و آن‌قدر خوب است که ارزش تکثیر دارد💚🍃

من ازاول بارداریم یبوست داشتم

هرشب قبل خواب ۵تاانجیرخشک ۳تاآلوسیاه یاآلوبخارا۳تاقیصی خیس میکنم صبحاناشتامیخورم مشکلم حل شده خداروشکر

امیدت فقط به اون بالایی باشه