2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکل از غذاهای ماست و کمبود آر .غذاها مثل برنج بدون سبوس و نان بدون سبوس .کلا باید غذاهای فیرردار بیشتر مصرف کرد و ورزش خصوصا حرکت دراز و نشست .سردیجات هم کمتر باید .مصرف کرد .روغن زیتون خیلی خوبه همرااه غذا .آلو ،زردآلو ، گلابی ، تمشک، گوجه فرنگی ،خیلی خوبه

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم..این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21.و آیدی روبیکا @Mohamadreza11359

اره

از دیجی کالا مصفی خون بگیر من مارک ستین استفاده کردم

سبوس برنج بین استار هم گرفتم

شیر از لبنیاتی بگیر دو کیلو

سرکه انگور عالی و اصل هم بگیر

عسل اصل هم باید داشته باشی

شیر رو بزار جوش بیاد و سرکه بهش اضافه کن تا شیر رو ببره به قول معروف و پنیر درست بشه

پنیرش عالیه و بزار برای صبحانه خودتون

اون آبی که ازش میمونه بردار و بزار کنار و روزی دو لیوان بزار گرم بشه و مصفی رو دو تا بهش اضافه کن تا دم بکشه

بعد بریز تو لیوان با یه دونه سبوس برنج و نصف قاشق عسل هم بریز داخلش و ولرم بخور ناشتا

روزی دو لیوان حداقل ناشتا بخور ببین چقدر شرکت راحت کار میکنه دیگه