2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا انتظار داری کسی که اسکیزوفرنی داشته باشه بتونه بیاد اینترنت و بگه اره من اسکیزو دارم ؟ 😂 داداچ اون ها اصلا در روی کره ی زمین نیستن و یه بیماری حاد روحی روانیه کلا در توهم هستن واقعیت رو نمیفهمن

توهماتش رو زندگی میکنه توهم شنوایی نادرهبه خیال خودش بیمار نیستو به خیالش اعمالشم دست خودش نیست یکی ...

به خیالش؟ واقعا اینطوریه و اعمالش دست خودش نیست

اونی که فقط خیال میکنه اینطوریه بیشتر اسگله تا اسکیزوفرنی

به خیالش؟ واقعا اینطوریه و اعمالش دست خودش نیستاونی که فقط خیال میکنه اینطوریه بیشتر اسگله تا اسکیزو ...

اسکول نیست خودشو بیمار نمیدونه فکر میکنه نرماله مثلا یکی رو بزنه قبول نداره خودش زده یا میگه دست خودم نبود یا یادم نیست

اسکول نیست خودشو بیمار نمیدونه فکر میکنه نرماله مثلا یکی رو بزنه قبول نداره خودش زده یا میگه دست خود ...

نه منظورم جمله ی دومت بود که میگی به خیال خودش فکر میکنه اعمالش دست خودش نیست ولی واقعا اینطوریه و اون اعمالش دست خودش نیست

نه منظورم جمله ی دومت بود که میگی به خیال خودش فکر میکنه اعمالش دست خودش نیست ولی واقعا اینطوریه و ا ...

خب منظورم همون بود دیگه خیال میکنه اعمالش دست خودش نیست درحالی که دست خودشه ولی این موضوع رو باور نداره

خب منظورم همون بود دیگه خیال میکنه اعمالش دست خودش نیست درحالی که دست خودشه ولی این موضوع رو باور ند ...

اگه دست خودش بود که اسمش بیمار نبود عزیزم

اون ها هیچی دست خودش نیست من از نزدیک دیدم توی یه وضعیتی هستن که هیچی دست خودشون نیست نشسته میبینی یهو داره جدی جدی و تند تند حرف میزنه بهش میگی با کی هستی ؟ میگه هیشکی بعد به خودش میاد دوباره ده دقیقه بعد شروع میکنه به حرف زدن اونم با حالت جدی ....

دست خودش نیست اون بیماره