2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

لایک

اگه اسمتون آتنا و آنیتا و ... است ممنون میشم ریپ نزنید☺️(این خواسته ناشی از تروماست امیدوارم درک کنید ) اغلب آبم با این اسامی تو یه جوب نمیره!این مسئله کاملا منحصر به منه وگرنه میدونم ادما با اسماشون تعریف نمیشن فقط بعضیا باعث این قضیه شدن از ته دل معذرت میخوام از اون چند درصد مهربونایی که اسمشونو ناخواسته بعضیا پیشم خراب کردن به هیچ وجه قصد توهین ندارم این خواسته ناقابل فقط برای جلوگیری از دعواست

واقعا انتظار داری کسی که اسکیزوفرنی داشته باشه بتونه بیاد اینترنت و بگه اره من اسکیزو دارم ؟ 😂 داداچ اون ها اصلا در روی کره ی زمین نیستن و یه بیماری حاد روحی روانیه کلا در توهم هستن واقعیت رو نمیفهمن

همه چیز دان و فیلسوف × مولانا شناس × تاریخ شناس ×

توهماتش رو زندگی میکنه توهم شنوایی نادرهبه خیال خودش بیمار نیستو به خیالش اعمالشم دست خودش نیست یکی ...

به خیالش؟ واقعا اینطوریه و اعمالش دست خودش نیست

اونی که فقط خیال میکنه اینطوریه بیشتر اسگله تا اسکیزوفرنی

به خیالش؟ واقعا اینطوریه و اعمالش دست خودش نیستاونی که فقط خیال میکنه اینطوریه بیشتر اسگله تا اسکیزو ...

اسکول نیست خودشو بیمار نمیدونه فکر میکنه نرماله مثلا یکی رو بزنه قبول نداره خودش زده یا میگه دست خودم نبود یا یادم نیست

اسکول نیست خودشو بیمار نمیدونه فکر میکنه نرماله مثلا یکی رو بزنه قبول نداره خودش زده یا میگه دست خود ...

نه منظورم جمله ی دومت بود که میگی به خیال خودش فکر میکنه اعمالش دست خودش نیست ولی واقعا اینطوریه و اون اعمالش دست خودش نیست

نه منظورم جمله ی دومت بود که میگی به خیال خودش فکر میکنه اعمالش دست خودش نیست ولی واقعا اینطوریه و ا ...

خب منظورم همون بود دیگه خیال میکنه اعمالش دست خودش نیست درحالی که دست خودشه ولی این موضوع رو باور نداره

خب منظورم همون بود دیگه خیال میکنه اعمالش دست خودش نیست درحالی که دست خودشه ولی این موضوع رو باور ند ...

اگه دست خودش بود که اسمش بیمار نبود عزیزم

اون ها هیچی دست خودش نیست من از نزدیک دیدم توی یه وضعیتی هستن که هیچی دست خودشون نیست نشسته میبینی یهو داره جدی جدی و تند تند حرف میزنه بهش میگی با کی هستی ؟ میگه هیشکی بعد به خودش میاد دوباره ده دقیقه بعد شروع میکنه به حرف زدن اونم با حالت جدی ....

دست خودش نیست اون بیماره