2777
2789
عنوان

شوهر عنقم

121 بازدید | 16 پست

از زاویه بیرون نگاه کنی امروز سالگرد عروسیمون بود و شوهرم منو آورو شمال یه شب یمونیم خب منم خیلی ذوق و هیجان داشتم کلی ازش تشکر کردم کلی تدارک دیدم ولی از بس تو سفر اخلاقش گنده و عنق بازی در میاره شبی که انقدز براش ذوق کردم واقعا تبدیل شد به بدترین شب زندگیم.

اول که یه اتاق تو یه جای داغون گرفته که دو تا تخت یک نفرا با فاصله زیاد از هم داره ! انگار خواهر برادریم بعد من گفتم تخت ها رو بکشیم نزدیک هم کنیم کنار هم باشیم میگه نه گرمم میشه ! واقعا مرد نرمال از زنش دوری میکنه اونم تو سفر شمال !

بماند که تو مسیر راه چقدز غر زد ، من تو مسیر پریود شدم گفتم بریم دستشویی کلی حرف بار من کرد که مگه بچه ای حالا بعدا و فلان .....

یدونه بستنی خربده میگه من شدم عابر بانک تو ! یه بستنی معمولی ....

منم کلا دیگه سکوت کردم و تصمیم گرفتم عین خودش باهاش رفتار کنم .

اخلاقش شبیه مردا نیست شبیه دختربچه های نوجوان لوسه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شایدبخاطری پزیودشدی عصبیه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

تا حالا این رفتارس و ندیده بودی من بودم عمرا دیگه باهاش هم سفر میشدم

بحث سیاسی نکنید! سال ۱۴۰۴ خودش یک مدرسه کامل برای اهل اندیشه بود که ادعا میشد فریب خورده بودن پس کسی که با این همه اتفاق نفهمید از این به بعد هم هیچ جوره قرار نیست بفهمه.خدایا شکرت در دوره ای زیستم و نفس کشیدم که رهبرم امام شهید سید علی حسینی خامنه ای بود، تحمل رنج فرشته های میناب به قدری برای رهبر کشور دوستمون زیاد بود که همون روز همراهشون پرکشد و این بار با خون و خانواده با مردم ایران همدردی کرد. کشوری زیر سایه فرزندان موسی ابن جعفر را هیچ کس یارای مقابله با آن ندارد و درختی به بار نشسته از خون پاکان خود طبر میشکند نه طبر او را برای اثبات این ۴۷ سال را باید مرور کرد... خدایا خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما خامنه ای رهبر به لطف خود نگهدار رزمندگان اسلام نصرت عطا بفرما دیدار روی مهدی زیارت کربلا نصیب ما بگردان🌱🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج 💗اللهم صل علی محمد وآل محمد

سالگرد ازدواج تون مبارک

دلیل این همه خستگی عنق بازی همسرت چی هستش

همیشه همین اخلاق را داره

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی نذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان 

شوهر من تو سفر منو خیلی اذیت کرد پیش دیگران جو گیر شده بود اصلا به حرفامگوش نمیداد همونجا نفرینش کردم

این قضیه مال پارساله امشب بحثش پیش اومد بهش گفتم تو ایمجوری رفتار کردی اصلا یادش نمیومد ولی من لحظه لحظش تو ذهنم ثبت شده

انقدر حالم بد بود مجبور شدمبه بقیه بگم گرما زده شدم ولی در واقع از رفتارای شوهرم داشتم دق میکردم

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر آفتابگردانم عزیز

این آقا همیشه همینجوریه کلا خیلی لوسه و نگاه از بالا به پایین داره با اینکه واقعا هیچی نیست نه مالی نه ڟاهری هیچ جوره سرتر نیست فقط خیلی لوسه چون یعد چهارتا دختر بدنیا اومده خیلی لوسه

ساده دل عزیز

این همیشه همینجوریه

بخدا من دو روزه دارم برای سفر وسیله جمع میکنم

لباس میشورم اتو میکنم

غذا برای شاممون از خونه درست کردم بیزون زیاد هزینه نکنیم

بعد ایشون تو جنگل یه جوجه درست کرده که اونم سیخ کردنش با خودمه ! دیگه یه جوجه کار مردونست دیگه همه آقایون انجام میدن انقدررررررر غز زد و منت گداشت که نگو