2777
2789
عنوان

اولین دیت

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 51 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای وای خاستگار من میگفت شما چرا یه بار منو نگاه نکردی آخه گفتم بابامنبوبخت خجالت میکشم دست خودم نیس ...

مال منم میگفت خوشت نیومده ازم با این رفتارت فهموندی بدت میاد ازممم بعد من چی انقد دوسش دارم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اینی که میگم خیلی مهمه قبل اینکه وارد رابطه ی جدی بشی چندتا اکیپ و جمع دوستی برو پسرارو ببین اینجوری ...

من میگم نمیتونم اصلا تو چشم پسری نگاه کنم ط میگی برو تو چند تا اکیپ پسرا رو ببینی 😭😭😂

اختلاف سر چی؟؟

خب تفاهم نداریم تو بک سری چیزا

به شدت ارتباط خوبی تونستیم بگیرین حرفای همو میفهمیم فلان

ولی سر یه سری چیزا تفاهم ندادیم

مثلا بچه اون دلش میخواد پدر شه من مبگم بعد ۱۰ سال اونم بستگی داره شرط داره ! ایشون میگه تهش ۵ سال (کاش کلا بچه نمیخواست

بعد اینکه من از رفت و امد و اینا زیاد خوشم نمیاد یعنی اهل اینا نیستم آرامش و تنهایی هیلی مهم بعد ایشون از بچگی محبت و صمیمیت بین دایی خواهر ها مادر و ممکنه سالی ۲ ۳ بار مهمون بیاد ۲ ۳ روز خونه واستن گفت نه به اون صورت ولی اینجوری

🥲💔خب سختم من

بعد فعلا نمیتونه ازین شهر خارج بشه کارش ب واسطه تحصیل شه ولی نمیتونه متاسفانه خارج شه فعلاا

یعنی چی بوجود اومدن حس فیک

وقتی ادم تو سن نوجوونی برخوردی با جنس مخالف نداشته باشه امکان داره تو اولین دیت یهو دلباخته طرف شه و فک کنه عشقه درحالیکه صرفا هورمونا و بی تجربگیه

دیت اولم ۱۹ سالگی بود منم اصلا نمیتونستم تو چشاش نگا کنم رو به رو نگا میکردم خیییلی داغ میکردم و سرخ و سفید میشدم

اونم نامردی نکرد گرفت به زور بوسم کرددد🥶

ولی خب دیگه الان اینقد مار خوردم افعی شدم خجالت مجالت یوخدو😂

خیلی با اعتماد به نفسم دیگه

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰
خب تفاهم نداریم تو بک سری چیزابه شدت ارتباط خوبی تونستیم بگیرین حرفای همو میفهمیم فلانولی سر یه سری ...

میفهمم

منم خانواده کم جمعیتی دارم و از مهمونی و تو جنع رفتن با پارتنرم خیلی خوشم نمیاد

اقایون درخواست دوستی ندن🐄ماورای باور های ما،ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی ست..فراتر از همه تصورات ، انجا تو را خواهم دید.🪼اگ کسی بی دلیل ازت متنفره،بهش ی دلیل بده

وقتی ادم تو سن نوجوونی برخوردی با جنس مخالف نداشته باشه امکان داره تو اولین دیت یهو دلباخته طرف شه و ...

واقعا؟

ودفاک

الان منچیکار کنم؟

من الان چنوزی بفهمم حسم ب خاستگارم درسته یا بقول شماچوناولین بار دلباخته شدم..؟

تابحال ن با پسری حرف زدم ن برخورد داشتم آبشون اولین خاستگار سنتی کگذاشتم بیاد جلو..و الان با هرکی حرف میزتممیگه ازت بی تجربگی میباره قشنگ مشخصه اولین بار ..

🥲الان چجوری بفهمم حسم درسته یان