2777
2789
عنوان

اولین دیت

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 51 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

وای دقیقا اصله فوبیای اینو دارم بخام با پسری رو دررو حرف بزنم اعتمادبنفس صفر

منم مثل تو

شال مو بردم جلو صورتم باورت میشه ریدمممم🤣🤣😭😭😭💔اصلا هنگ کرده بوو میگفت آخه چرا صورتتو پوشوندی یا حسین ..ببیننگم

طفلک خیلی صبوری کرد اوکی شم بعد ااب آورده بود داد بهم گفت بخور آروم شی

خیلی به خودم رسیده بود فقط چند ساعت وقت برد تا آماده بشم 😭😂خیلی خورد تو ذوقم مثل لاستیکی بودم که پ ...

الهی بمیرم 😂❤️

دیگه کات کردین؟؟ چند وقت بعد آشنایی رفتین دیت؟

وای من نمیتونستم نگاش کنم هرکاری میکردم سر بردارم نگاش کنم نمیتونستممممم

اومدیم خونه گفت این رفتارات یعنی چی از من خوشت نمیاد

هرچی میگفتم بابا روم نشده خجالت میکشیدم تو کتش نمیرفت میگفت ما چند ماهه باهم حرف میزنیم

چه حس خوبی داریبا اعتماد به نفس برو زیاد پر حرفی نکن ولی لبخند بزن و تماس چشمی هم برقرار کن

وااای لبخند حس میکنم لبخندم زشته اصلا نمیتونم بخندم اونم مشخصه خیلی سرحال و شاده 😭😂

وای من نمیتونستم نگاش کنم هرکاری میکردم سر بردارم نگاش کنم نمیتونستممممماومدیم خونه گفت این رفتارات ...

وای وای خاستگار من میگفت شما چرا یه بار منو نگاه نکردی آخه گفتم بابامنبوبخت خجالت میکشم دست خودم نیسیس

فکرمیکرد خوشم نیومده طفلک ولی درک کرد تهش

الان آره ۱ ماهه اینا آشنا میشیم ولی کم و بیش صحبت میکنیمسر ی سری مسائل خیلی اخلاف داریمولی پسر خوبیه ...

اختلاف سر چی؟؟

اقایون درخواست دوستی ندن🐄ماورای باور های ما،ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی ست..فراتر از همه تصورات ، انجا تو را خواهم دید.🪼اگ کسی بی دلیل ازت متنفره،بهش ی دلیل بده

وای من نمیتونستم نگاش کنم هرکاری میکردم سر بردارم نگاش کنم نمیتونستممممماومدیم خونه گفت این رفتارات ...

😂😂وااای

پسرا فکر میکنن من خودمو میگیرم یعنی همهههه میگن فلانی خیلی خودشو میگیره ولی من خودمو نمیگیرم اصلا نمیتونم با پسری چشم تو چشم بشم یا حرف بزنم 😭😂🤌