2777
2789

والا کاری ندارم با طرف شما

ولی همسرم دارو ندارشو ریخت وسط اومد الان هر دو صفریم

حالا شاید بخواد شرایط رو برات مهیا کنه

حس ششم خودت درست ترینه ببین حست چیه

کاشته ایم نهال صبر اندر دل و جان🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا کاری ندارم با طرف شماولی همسرم دارو ندارشو ریخت وسط اومد الان هر دو صفریمحالا شاید بخواد شرایط ...

این نمیخاد دارو مدارس بریزه توقع نداشتم همون اول.قام خاستگاری. ک زیاد پولی نمیخاد. بعدش صبرمیکردم. الان نتونستم صبرکنم مطمعن نبودم تموم کردم

شاید واقعا پول نداره ازدواج کنه

چمیدونم. پول ماشین خرید خب نداره چرا میگ عاشقتم یجوری که میگی الان میخاد خودکشی کنه خخ. یا آماده عقده. بلدن بگن. عاشقیم ولی ازدواج نه.

این نمیخاد دارو مدارس بریزه توقع نداشتم همون اول.قام خاستگاری. ک زیاد پولی نمیخاد. بعدش صبرمیکرد ...

ببین توهم انتظارتتو بیار پایین نترسونش بزار بیاد

همون اولش من به همسرم گفتم پول حلقه و مراسم داری بیا بقیه رو باهم جور میکنیم

کاشته ایم نهال صبر اندر دل و جان🌱

اول مطمئن شو عشقش عشقه.... بعضیا ادعای عاشقی دارن و خیانت هم میکنن

همون چطوری مطمعن بشم خب. دوسال بود و همش میگفت دوست دارم. من جز خاستگاری مطمعن نمیشم. عجیبم یعنی.

ببین توهم انتظارتتو بیار پایین نترسونش بزار بیادهمون اولش من به همسرم گفتم پول حلقه و مراسم داری بیا ...

خب این نمیگ میام که توقعتو بیارپایین توقع کم بود والا گفتم فعلا حلقه بگیر. نامزدی صبرکنم . فقط حرف میزنه ک تو اول آخر مال منی. ولت نمیکنم جدامیشدم گریه میکرد صبرکن ک وضعم بهتر بشه. شعرمیگ گلم.

مرد ایرانیه و پولش بیخیالش شو فردا چلچله عاشقی که تموم شد تازه میفهمی تو چه منجلابی گیر کردی کافیه د ...

آره ی خاستگار قبلا بود انداختمش اشغالی. ی آبمیوه نمیگرفت.