2777
2789

خیر فرق داره .نیاز به کامپیوتر یا لپ تاپ داره

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بله درآمد داره و یادگیریش به راحتی نیست زبان باید خوب باشی

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

نه یکی نیستن ولی به هم ربط دارن

برنامه نویسی یعنی یاد بگیری با کد یه سایت یا اپلیکیشن یا نرم افزار بسازی

هوش مصنوعی یه شاخه از برنامه نویسیه یعنی علاوه بر کدنویسی باید یاد بگیری مدل های هوش مصنوعی چطور کار میکنن و چطور ازشون استفاده کنی

اگه بهش علاقه داری ارزش یاد گرفتن داره چون بازارش خوبه و هر روز داره بزرگتر میشه

ولی یه چیزی رو بدون با گوشی میشه یه سری چیزها رو یاد گرفت و تمرین کرد اما برای اینکه واقعا وارد کار بشی و پروژه انجام بدی آخرش به لپ تاپ یا کامپیوتر نیاز پیدا میکنی

از نظر درآمد هم اگه مهارتت خوب باشه درآمدش میتونه خیلی خوب باشه ولی مثل هر شغلی اول باید زمان بذاری تمرین کنی و تجربه به دست بیاری بعد کم کم پروژه بگیری

🌿Natural beauty

نه یکی نیستن ولی به هم ربط دارنبرنامه نویسی یعنی یاد بگیری با کد یه سایت یا اپلیکیشن یا نرم افزار بس ...

الان دیدم که به دوره مبتدیش بیست میلیونه

واقعا خیلی گرونه چجوری آخه وقتی هیچی درآمد ندارم برم همچین دوره ای بخرم

الان دیدم که به دوره مبتدیش بیست میلیونهواقعا خیلی گرونه چجوری آخه وقتی هیچی درآمد ندارم برم همچین د ...

بیست میلیون برای شروع خیلی زیاده

اول از یوتیوب و دوره های رایگان یاد بگیر ببین اصلا بهش علاقه داری یا نه

بعد با همون چیزایی که یاد گرفتی کم کم پروژه بگیر و درآمد داشته باش

وقتی مطمئن شدی این مسیر همونه که میخوای اون موقع اگه لازم بود دوره پولی بخر

🌿Natural beauty

بیست میلیون برای شروع خیلی زیادهاول از یوتیوب و دوره های رایگان یاد بگیر ببین اصلا بهش علاقه داری یا ...

خیلی ممنونم عزیزم

شما دوره رایگانی میشناسید که خوب باشه ؟

خیلی ممنونم عزیزم شما دوره رایگانی میشناسید که خوب باشه ؟

برو یوتیوب بگرد ببین با کدوم استاد حال میکنی من اینجوریم باید بگردم ببینم کسی که داره تدریس میکنه صداش خوب باشه پروژه محور باشه باید بگردی ببینی به تو چی میسازه

🌿Natural beauty

خیلی ممنونم عزیزم شما دوره رایگانی میشناسید که خوب باشه ؟

بستگی داره در چه حوزه ای می خوای فعالیت کنی.

از حوزه سیستمی گرفته تا ساخت وبسایت و موبایل، ... البته بگم جدیدا یک سری هوش مصنوعی ها هم اومدن که کار رو خیلی راحت تر کردن، و بخش زیادی از ساخت سایت رو برات انجام میده، مثل atom.dev که یه تیم هوش مصنوعی ارائه میده که سایتی که مد نظرت هست رو برات می سازن (این خارجیه، پولیه، سایتی که میسازه پرداخت ایرانی نداره) و همین باعث میشه توی ایران هنوز فرصت برای مثلا طراحی سایت وجود داشته باشه. یا agent های هوش مصنوعی که اونا هم توی برنامه نویسی خیلی کمک می کنن (البته هنوز خیلی گیچ میزنن).

خود هوش مصنوعی هم که یه گرایش نرم افزار که پیچیده هست (کلی آمار، ریاضی، تحقیق، ... داره) و توی ایران خیلی بدرد بخور نیست بخاطر اینکه برای ساختن هوش مصنوعی نیاز به انبوهی از سرورهای پردازشی وجود داره که مثلا شرکت پارت توی مشهد ارائه میده و اغلب مدل های هوش مصنوعی رو خودشون از اینترنت دریافت کردن و بعنوان سرویس ارائه میدن و خودشون هم زمان موارد جدید رو سعی می کنن بسازن. و شرکت هایی که هوش مصنوعی بخوان از پارت سرویس می خرن. اینطوری نیست که مثلا بیان به شما بگن هوش مصنوعی بساز. البته شاید بگن ولی باز ساختنش بخاطر نیاز به داده های بسیار زیاد و توان پردازشی بالا عملا ممکن نیست. همین هوش مصنوعی هایی هم داری می بینی ساخته میشن متعلق به شرکت های خیلی بزرگ هستن که تیم گذاشتن روی این چیزا تحقیق کنه و هزاران کامپیوتر فرایند آموزش مدل هوش مصنوعی رو براشون انجام بده.

اگه زبان انگلیسیت خوبه (یا شاید هم زیر نویس داشته باشه) دوره های ماکسیمیلیان رو از سایت های ایرانی رایگان دریافت کن. چون تازه وارد هستی خوبه چون خیلی مفصل سعی می کنه بگه که کامل متوجه بشی.

البته قبلش یه تحقیق جامع تر لازم داری.

می تونی هم توی سایت jobinja.ir که آگهی های استخدام برنامه نویسی میزنن رو چک کنی و با حوزه ها بیشتر آشنا بشی.