2777
2789
عنوان

نژاد توله سگ

126 بازدید | 20 پست

این هاپو کوچولو رو خریدیم. بد سرپرست بود ما هم مبلغی رو پیشنهاد دادیم آوردیمش

بردیم دامپزشکی واکسن و اینا زدیم شناسنامه گرفتیم براش ولی نژادشو نمیدونم اگه میتونین شما بگین🥲خانواده میگن سگ بومیه

دامپزشک هم گفت که چون ۲ ماهشه و کوچیکه معلوم نیست ممکنه اصلا سگ خیابونی باشه

اگه یه روز بری سفر، بری ز پیشم بی خبر؛ اسیر رویاها میشم، دوباره باز تنها میشم، به شب میگم پیشم بمونه ،به باد میگم تا صبح بخونه🦋🍀💫

احتمال زیاد سگ خیابونیه. ولی فرقی نداره مهم نیست کارتون بوده

اگر روابط انسانی آنقدر پیچیده نبود، چایم را دردست میگرفتم و به سمت خانه ات میآمدم و از تو میخواستم تمام زندگیم باشی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عکسشو فرستادم امیدوارم تایید شه

دلم میسوزه بهم وابسته شیم خیلی بزرگ شه نتونیم نگه دارم تو خونه🥲

اگه یه روز بری سفر، بری ز پیشم بی خبر؛ اسیر رویاها میشم، دوباره باز تنها میشم، به شب میگم پیشم بمونه ،به باد میگم تا صبح بخونه🦋🍀💫

خیلی کوچولوعه شاید دو وجب اینجا یکم بزرگ افتاده

هنوز هیچی نگرفتم براش بردم دامپزشک هم زیاد تحویلش نگرفت گفت احتمالا خیابونیه ببر پس بده دلم میسوزه خیلی ام مظلومه

نصف سیبیلاش سوخته نمیدونم توی چه شرایطی بوده :((

ای جانم چقدر شیرینه وای دلم رفت براش دمتون گرم که این کارو کردین .. اگه شرایط دارین چرا پس بدین، دا ...

مرسی عزیزم. اگه خیلی بزرگ شه شرایط نگهداریشو ندارم آپارتمان هستیم 🥲گفتم اینجا بزارم شاید کسی تونست تشخیص بده

میکسه

اخه چه میکسی ؟میگم اگه خیلی بزرگ میشه به فکر واگذاری باشم چون بد سرپرست بوده نمیتونم پس بدم☹️

نظر هوش مصنوعی گوگل جمنای

نژاد ش احتمالا چیه؟

این سگ به احتمال بسیار زیاد یک میکس است. ترکیب ویژگیهای ظاهری مختلف در او دیده میشود که نشان میدهد از چند نژاد به ارث رسیده است:

• دست و پاهای کوتاه، جثه کشیده و جنس و رنگ موها شباهت زیادی به میکس داکسهوند (سگ سوسیستی) دارد.
  • فرم پوزه، فرم پهنتر جمجمه و رنگ چشمهای روشن (عسلی/سبز) معمولاً در میکسهای تریر یا پیتبول دیده میشود.
  • در خیلی از میکسهای خانگی کوچک، نژاد پینشر یا چیواوا به دلیل رنگ پوشش بدن (طلایی/قهوهای) و فرم گوشها حضور دارد.