2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم تمام ما یه موقههایی فکر میکنیم اگر بمیریم راحت مبشیم ولی فرداش که پا میشبم زندگی ادامه داره روزای بهتر از راه میرسن اینقدر ناامید نباش میدونم دوست داری درس بخونی و کنکور قبول شی و مادرت اذیتت میکنه ولی این مشکل بزرگی نیست ارزش جونتو نداره اصلا شاید قبول شدی کنکور واس چی اینقد ناامیدی!!!!! لطفا فکر خودکشی و فلانو از سرت بیرون کن تو با ارزش ترین موجود رو زمینی نباید خودتو ادیت کنی قشنگم

🫂🙂سردرگم در هیاهو

چکار کنم خب...

هبچی بیخیال باش امسالم قبول نشی فوقش مامانت میخاد بیاد غر بزنه و داد بیداد کنه که بیخیال بگیرش ولشکن بزار بزنه بعد بشین بخون واس سال بعد استمرار داشته باش برای سال بعد هرچی شد رو هدفت تمرکز کن حرف مامانو خاله و زن دایی و توپ تانکم برات مهم نباشه فقط هدفت مهم باشه همین هدفتو بزار قبولی پزشکی بقیه چیز میزارم از ذهنت پاک کن هروقت خسته شدی ی پیاده روی برو برگرد بشین درستو بخون حتی اگر حال حوصلم نداشتی بزور بشین بخون حال حوصلت میاد

🫂🙂سردرگم در هیاهو

هبچی بیخیال باش امسالم قبول نشی فوقش مامانت میخاد بیاد غر بزنه و داد بیداد کنه که بیخیال بگیرش ولشکن ...

شما بودی تا اعلام نتیجه صبر میکردی ؟

دلم میخواد ب بابام همین فزدا پس فردا بگم...

حس میکنم الان شوک کمتری بهش وارد میکنه تا بزارم لحظه

اخر

شما بودی تا اعلام نتیجه صبر میکردی ؟دلم میخواد ب بابام همین فزدا پس فردا بگم...حس میکنم الان شوک کمت ...

اره صبر میکردم اصلا شابد پزشکی قبول شی امسالم منم درکت میکنم چون من برا ازمون استخدامی چندین بار رد شدم همه بهم غر میزدن ک لابد وفت نمیزاری یا خنگی اصلا نرو شرکت نکن میشستم گریه میکردم ولی خب دیگ بیخیال شدم ب حرفاشون اهمیت نمیدم تلاشمو بیشتر میکنم تمرکز میکنم رو چیزی ک میخام حرفای اونا از نظر خودشون واس اینکه منو تو بشینیم درس لخونیم نمیدونن ازار دهندست

🫂🙂سردرگم در هیاهو