2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

حق طلاق با یک نفر نیست تو ایران همیش با شوهره اون حق طلاقی که خانوما میگیرن یه وکالت از سمت شوهره یعنی همونطور که مثلا به یکی وکالت میدی خونتو از سمت تو بفروشه شوهرت بهت وکالت میده که تو به نیابت از اون خودت رو طلاق بدی. باید هم با وکیل مشورت شه که وکالت نامه درست و حسابی باشه و نشه زد زیرش و توی عقدنامه بنویسی هیچ ارزشی نداره. به نظرم هم اگر این وکالت رو گرفتی دیگه منطقی نیست مهریه بخوای، ولی کسی که از همین الان مشکل داره با این قضیه احتمالا نگاهش تو مسائل دیگه هم مشکل داره. بهش بگو حتی اگرمهریه نخوام مثلا یکی دو سکه بازممشکل داری؟

چرا

چیو چرا؟

واجبه دیگه... یه خانوم حتمااا باید حق طلاق رو داشته باشه،

میدونی با داشتن حق طلاق روند جدایی چقدر آسون تر میشه؟

چقدر یه فرد از لحاظ روحی امنیت داره و میدونه مجبور نیست تو یه رابطه اشتباه بمونه،

حق طلاق نداشتن حماقته واقعا...

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘

نمیدونم چرا پسرا نمیرن اول کار درست حسابی پیدا کننبعد برن زن بگیرن وقتی از پس این چیزای کوچیکم بر نم ...

@niniyar پیاممو پاک کن خانم خوشش نیومده

استارتر عذر میخوام نظر دادم

هر جور خودت مایلی من چه بدونم شماها چی میگید چی میخواید

اعصابم خورده ممنون

واقعا؟ از کجا مطمئنی حق طلاق تو عقدنامه اعتبار نداره؟

وا خب نداره:) میتونی سرچ کنی یا از یه وکیل انلاین بپرسی، چیزی ب اسم حق طلاق نداریم وکالت طلاق از جانب شوهره که وکالت هم باید دفتری تنظیم شه اجاره خونست مگه که یه برگه باشه

درود

حق طلاق برای چی هستش؟ دو نفر اگر بهم مشکوکن نباید زیر یه سقف برن ،چقدر شرایط ها الان تغییر کرده... نمیدونم مگه قرار اسیر جنگی ببرن سر زندگی... یه توافق دوطرفه است بنظرم ببینید باهم تفاهم دارید ،اخلاق خوبه وگرنه اخلاق نداشته باشه برید سر زندگی حق طلاقم زیاد کارتون نمیاد. مهم اون آدم درست... امیدوارم به آدم درست زندگیتون برسید 🙏🏻💎🥇

در مسیر پیشرفت، با قلبی سرشار از انرژی و لبخندی بر لب.

مشکوک نیستم ولی مشخص نیس بعد ازدواج چه اتفاقاتی میفته

نه منظورم شما بزرگوار نیستید، کلی عرض کردم که به اعتقاد بنده ازدواج از کلمه من به ما شدن هستش وقتی یه زوج به این درک نرسن که باید از همه چیزشون بگذرن برای یه زندگی مشترک، این قوانین هیچ فایده ای ندارد.

بیشتر منظورم همین بود

در مسیر پیشرفت، با قلبی سرشار از انرژی و لبخندی بر لب.