2777
2789
عنوان

زبان

105 بازدید | 12 پست

۲۴ سالمه دانشجوم تازه میخوام برم کلاس زبان، زبانم خوبه خیلی هم زیان انگلیسی رو دوست دارم ولی میترسم میگم نکنه مثلا با بچه ها هم کلاس بشم و اینا بعد ترم ۵ میشم گفتم برای مقطع تحصیلی بالاتر هم لازمم میشه برم بهتره.

بستگی داره به موسسه من دیدم جایی که رده های سنی مختلف رو باهم بذارن ولی اکثر جاها بزرگسالا جدا هستن

لطفا در متن تاپیک ذکر شود هدف استارتر تایید گرفتنه یا نظر واقعی گرفتن مرسی اه همه رو میبخشم جز اونی که تو نی نی سایت به بقیه میگه : واقعا دغدغه ات اینه ؟ 🤨 ولمون کن امپراطور پردغدغه :/ فرید 24 ساله از تبریز که شکست عشقی خوردی واسه چی درخواست دوستی میدی؟ فک کردی من دلداریت میدم ؟ من فقط به اکست تبریک میگم بچه جون ... manammaman چهل و شش ساله که تاپیکای مذهبی میزنی از تو بعیده ، هدفت از درخواست دوستی چیه؟ .... morتضی هول اعظم که تو امضات نوشتی برات مجرد و متاهل فرقی نمیکنه خاک تو سرت .... حامدs سی و چهار ساله ، فوق لیسانست بخوره تو سرت جای اینکارا برو سرکار پول دربیار بتونی اسم خودتو بذاری مرد .... ali sxsx سی ساله ارشد مکانیک که تاپیک زدی به خواهرزادت مشاوره دادی و حیف شارژت فک کردی دخترا درخواست گداگشنه ای مثل تو رو قبول میکنن ؟ mohamad7373 سی و یک ساله فووق دیپلم شهرو آباد کردی اینقدرررر درخواست دادی که تو کامنتای تاپیکات جای نظر همه نوشتن : جون جدت درخواست نده ... کاربر مرد هول زنجانی هستی ؟ نه زنجانی نیستم توام سعی کن آبروی همشهریاتو نبری با هول بازیت بدبختای خدا زده

عزیزم شما سنت بالاس واقعاً حوصله داری ۷ سال زبان بخونی؟

این همه بلاگر زبان تو اینستاگرام هست

با یکیشون کلاس بردار ۱ نیم سال تموم میشه

تازه همکلاسی بچه نداری

و خدا معجزه میکند !🌱💛

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به عنوان یک مدرس بزرگسال میگم، اگر رفتی موسسه ای و دیدی کلاساشون بچه و بزرگسال رو سر یک کلاس میشونه اصلا اونجا ثبت نام نکن

به این حرفا که سنت بالاست و اینا هم توجه نکن، من شاگرد چهل ساله دارم، شاگرد پنجاه ساله دارم، شاگرد شصت و شش ساله هم دارم

هیچوقت دیر نیست

اما خب روند موسسه طولانی تره از روند خصوصی

نه عزیزم زبان یه قسمت برا بزرگسالا داره نگران نباش

همه جا ندارن منم نوجون بودم کلاس میرفتم همکلاسی حامله

و حتی ۳۰ ساله داشتیم

حتی بچه ۹ ساله هم تو کلاس بود با اینکه اون زمان من ۱۵ سالم بود

و خدا معجزه میکند !🌱💛

سنش کجا بالاستهیچوقت برای یادگیری دیر نیست

زیبا اصلا متوجه منظور من شدی ؟

موسسه همه بچه ان

و سنش برای اینکه ۷ سال از عمر خودش رو تلف کتاب هایی مثل فمیلی و اینا کنه

توصیه کردم در سطح خودش بهترین کلاس های آنلاین شرکت کنه ۱ سال نیم تموم میشه تو اون کلاس ها زن مرد باهم هستن و همه سن هاشون از رده ۱۸ تا ۴۰ حتی بیشتر

و با کسایی اشنا میشه که میخوان مهاجرت کنن و هدف دارن

نه بچه کوچولو

و خدا معجزه میکند !🌱💛

زیبا اصلا متوجه منظور من شدی ؟موسسه همه بچه انو سنش برای اینکه ۷ سال از عمر خودش رو تلف کتاب هایی مث ...

خوشگل آرع متوجه شدم

اما موسسه های درست حسابی و معتبر رده بندی سنی دارن و بزرگ و کوچیک با هم نیستن حتی تو شهرهای کوچک هم من دیدم که جدا هستن

خدایا شکرت🙏

خوشگل آرع متوجه شدماما موسسه های درست حسابی و معتبر رده بندی سنی دارن و بزرگ و کوچیک با هم نیستن حتی ...

فرض بگیریم باز بچه نباشه

ولی باز از همون کتاب های بچگونه شروع میکنن

مثلا بجای شروع کردن از کتاب هایی مثل فایل تاپ ناچ

از فمیلی و.... استفاده میکنن

و خدا معجزه میکند !🌱💛